Αντίο stress - 3 λάθη που πρέπει να αποφύγεις στον γάμο σου αν θέλεις τέλειες φωτογραφίες

Μαρία Ροδίτη
Αντίο stress - 3 λάθη που πρέπει να αποφύγεις στον γάμο σου αν θέλεις τέλειες φωτογραφίες
Instagram: doxfordbarns

Ο φωτογράφος σου θέλει όσο τίποτα άλλο στον κόσμο να αποφύγεις αυτά τα λάθη για να μπορέσει να σου δώσει στα χέρια τις πιο φανταστικές φωτογραφίες γάμου ever.

Ο γάμος είναι ίσως από τις πιο όμορφες και σημαντικές στιγμές στη ζωή ενός ζευγαριού. Είναι και μια διαδικασία, όμως, που έχει πάρα πολύ τρέξιμο και άγχος, ειδικά για τη νύφη. Μπομπονιέρες, νυφικό, δεξίωση, make up, μαλλιά, φωτογράφος… Και εδώ ακριβώς θέλω να σταθούμε σήμερα: στις φωτογραφίες του γάμου σου.

Είμαι βέβαιη ότι θέλεις οι φωτογραφίες από τον γάμο σου να είναι τέλειες, να είναι αψεγάδιαστες. Ναι, αυτό εξαρτάται και από τον φωτογράφο που θα επιλέξεις, αλλά… εξαρτάται και από εσένα. Για την ακρίβεια, υπάρχουν 3 λάθη που ο φωτογράφος σου θέλει όσο τίποτα άλλο στον κόσμο να αποφύγεις εκείνη τη μέρα για να βγάλεις στον φακό την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Αυτό δεν θέλεις κι εσύ, άλλωστε;

Δεν αρκεί η ιδανική τοποθεσία! Πώς θα οργανώσεις το τέλειο beach party για τον γάμο σου

Τα 3 λάθη που πρέπει ν’ αποφύγεις στον γάμο σου για τέλειες φωτογραφίες

Μη χρησιμοποιήσεις self tan

Δεν είναι καθόλου καλή ιδέα να χρησιμοποιήσεις self tan μία ημέρα πριν τον γάμο σου, με το σκεπτικό ότι θα δείχνεις στις φωτογραφίες μαυρισμένη. Γιατί; Διότι μπορεί να δημιουργηθούν δυσχρωμίες στην επιδερμίδα σου, να μην «καθίσει» καλά το self tan στο δέρμα σου και να βγεις… πορτοκαλί ή να ξεβάψει το προϊόν στο νυφικό σου. Καταλαβαίνεις πως θα είναι η απόλυτη καταστροφή, έτσι;

https://www.instagram.com/p/Ce3EX0EPGul

Μην το παρακάνεις με το αλκοόλ λίγο πριν τον γάμο

Ναι, λέω για την ώρα που θα έρθουν στενοί συγγενείς και φίλοι στο σπίτι σου για να σε ντύσουν νυφούλα. Ένα κρασάκι είναι αρκετό για να μην… ξεφύγεις και μετά τρέχεις και δεν φτάνεις. Σίγουρα δεν θέλεις να είσαι χαμένη και ζαλισμένη από το αλκοόλ όταν ο φωτογράφος θα σου δίνει οδηγίες για να βγάλεις τις πιο όμορφες φωτογραφίες του γάμου σου.

Άσε το stress για άλλη στιγμή

Ποιος ο λόγος να είσαι αγχωμένη; Άσε τα πάντα να κυλήσουν έτσι όπως είναι και χαλάρωσε. Το stress αποτυπώνεται στον φωτογραφικό φακό και αυτό είναι κάτι που είμαι βέβαιη πως δεν θέλεις να γίνει. Ζήσ’ το με τον άντρα της ζωής σου και stay cool για να απολαύσεις όσο το δυνατόν περισσότερο την έναρξη της κοινής σας ζωής!