Οι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Mark Ronson και Josephine De La Baume

Οι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Mark Ronson και Josephine De La Baume

Ο dj και παραγωγός της Amy Winehouse, μεταξύ άλλων, και το διάσημο μοντέλο, έκαναν, ίσως, τον πιο μοντέρνο και «hip» γάμο που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Όταν έχεις να κάνεις με ένα από τα πιο fashionable ζευγάρια στον παγκόσμιο χώρο της showbiz, ο ένας διάσημος Dj και παραγωγός και η άλλη top model της Agent Provocateur, τότε το λιγότερο που έχεις να περιμένεις από τον γάμο τους είναι πως θα είναι ένας από τους πιο μοντέρνους, φρέσκους και, φυσικά, μοδάτους γάμους που έχουν γίνει μέχρι σήμερα.

Ο λόγος για τον Βρετανό Mark Ronson, έναν από τους πιο διάσημους Dj και μουσικούς παραγωγούς αυτή τη στιγμή στον κόσμο, με συνεργασίες με μεγάλα ονόματα, όπως αυτά των Christina Aguilera, Lily Allen, Robbie Williams και προσωπικός παραγωγός της αδικοχαμένης Amy Winehouse, καθώς και νικητής ενός Brit Award το 2008, ο οποίος παντρεύτηκε την αγαπημένη του Josephine de la Baume, Γαλλίδα ηθοποιό, τραγουδίστρια αλλά και διάσημο μοντέλο του οίκου Agent Provocateur.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2009 και η πρόταση γάμου έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο. Ο γάμος έγινε χτες, 5 Σεπτεμβρίου 2011, στη περιοχή Aix en Provence στη Νότια Γαλλία, όπου και συνέβη το αδιανόητο. Ο γαμπρός τράβηξε περισσότερη προσοχή πάνω του από τη νύφη.

Και αυτό γιατί ο Ronson εμφανίστηκε με ριγέ κοστούμι σε λευκό και κόκκινο, λευκή γραβάτα, λευκό λουλούδι στο πέτο, ένα ζευγάρι μαύρα Ray Ban γυαλιά ηλίου και το γνωστό «ανεμοδαρμένο» χτένισμά του, κερδίζοντας με το σπαθί του το βραβείο του πιο μοντέρνου γαμπρού που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Η νύφη, ωστόσο, δεν πήγε πίσω. Ο διάσημος σχεδιαστής Zac Posen είχε σχεδιάσει αποκλειστικά για την Baume ένα εκπληκτικό ιβουάρ νυφικό, με βαθύ ντεκολτέ , κεντημένο με διάσπαρτα μαργαριτάρια, ενώ ένα εντυπωσιακό βέλο σε λογική 60s συμπλήρωνε την εμφάνιση.

Το πάρτι του γάμου κράτησε δυο μέρες, και επίτιμες καλεσμένες ήταν, μεταξύ άλλων, η Kate Moss και η Lily Allen. Ως παντρεμένοι, πλέον, Ronson και de la Baume θα περνάνε το χρόνο τους μεταξύ Παρισιού και Νέας Υόρκης.

Τέλος, ο Ronson δεν παρέλειψε να κάνει μια ειδική πρόποση κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, προς τιμήν της αγαπημένης του φίλης Amy Winehouse, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο πριν λίγο καιρό. Ένας καλεσμένος στον γάμο δήλωσε στο MTV:

«Η Amy ήταν κολλητή φίλη του Mark και της Josephine και θα ήταν και οι δυο τους απίστευτα χαρούμενοι αν μπορούσαν να την έχουν δίπλα τους σε αυτή τη μεγάλη μέρα, αλλά δυστυχώς δεν ήταν γραφτό να γίνει. Η Amy σίγουρα θα είχε τραγουδήσει κάποια από τις επιτυχίες της στον γάμο αν ζούσε ακόμα, καθώς ήταν πολύ σημαντική για το ζευγάρι. Ο θάνατός της καταρράκωσε και τους δυο τους».

Παρά το δυστυχές αυτό γεγονός, όμως, ο γάμος αυτός κατάφερε να αφήσει το στίγμα του, τόσο για το ταλαντούχο ζευγάρι όσο και για το αξεπέραστο στυλ του.