Πώς μπορώ να αποτρέψω καλεσμένους μου από το να κλέψουν πράγματα της γαμήλιας διακόσμησης;

Πώς μπορώ να αποτρέψω καλεσμένους μου από το να κλέψουν πράγματα της γαμήλιας διακόσμησης;

Δυστυχώς έχετε δίκιο που ανησυχείτε! Είναι πολύ συχνό φαινόμενο να φεύγουν-ειδικά οι συγγενείς- «αγκαλιά» με το βάζο που κοσμούσε το κέντρο του τραπεζιού, ή το φανάρι που βρισκόταν στην είσοδο.

Θα σας συνιστούσαμε να κάνετε τα εξής:

1.Να συμφωνήσετε εξ αρχής με τους διακοσμητές, ποια θα είναι η χρέωση σε περίπτωση απώλειας, των αντικειμένων, τουλάχιστον να ξέρετε τι σας περιμένει.
2.Να πείτε ρητά στους διακοσμητές ή το ανθοπωλείο, να έχουν άνθρωπο δικό τους καθ' όλη τη διάρκεια της δεξίωσης να προσέχει τον εξοπλισμό.
3.Να ειδοποιήσετε το χώρο της δεξίωσης και του catering πως ο εξοπλισμός είναι νοικιασμένος και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιτρέπουν την απομάκρυνση του από το χώρο της δεξίωσης.
4. Να προειδοποιήσετε τη μαμά σας, τη γιαγιά σας, την πεθερά σας κλπ, πως όταν έρθει η θεία Κατίνα και πει ότι θέλει το βάζο για ενθύμιο από το γάμο της ανηψούλας της, να της πουν να κρατήσει για ενθύμιο την μπομπονιέρα διότι το βάζο δεν σας ανήκει. Στο κάτω-κάτω, αν της αρέσει τόσο πολύ, μπορείτε να της δώσετε τα στοιχεία της εταιρίας ή του ανθοπωλείου, να πάει να αγοράσει ένα!