Η γαμήλια τελετή δεν είναι beach party

Η γαμήλια τελετή δεν είναι beach party

Στη δεξίωση του γάμου σας μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε. Μέσα στην εκκλησία όμως, υπάρχουν κάποια όρια.


Το μυστήριο του γάμου υποτίθεται πως είναι ιερό και έτσι ακριβώς πρέπει να το αντιμετωπίσετε. Αναγνωρίζουμε πως εσείς προσωπικά μπορεί να μην είστε ιδιαίτερα φιλόθρησκη και θεοσεβής, εφόσον όμως αποφασίσατε να κάνετε θρησκευτικό και όχι πολιτικό γάμο, θα πρέπει να σεβαστείτε το γεγονός πως για κάποιους ανθρώπους ο γάμος έχει ιδιαίτερη αξία.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο παπάς που θα σας παντρέψει, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν έχει τη διάθεση να βλέπει εσάς και τις καλεσμένες σας ντυμένες σαν τη Lady Gaga, με προκλητικά μπούστα, κοντά φορεματάκια που κολάζουν και αγγέλους, wonderbra και κορσέδες. Δείξτε τη δέουσα προσοχή στο νυφικό που θα διαλέξετε και ζητήστε από τις γυναίκες –αυτές τουλάχιστον που θα παρευρίσκονται μπροστά- να είναι όσο το δυνατόν πιο σεμνές.

Πάντα υπάρχει η πιθανότητα ο παπάς να το φτάσει μέχρι τα άκρα, όπως για παράδειγμα να μη δεχτεί να τελέσει το μυστήριο του γάμου, λόγω απρεπούς εμφάνισης και αυτό είναι κάτι που δεν το επιθυμείτε με τίποτα.

Στη τελική, αυτό που πρέπει πάντα να θυμάστε, τόσο εσείς όσο και οι φίλες και κουμπάρες σας, είναι πως το στυλ και η κομψότητα δεν είναι ποτέ κραυγαλέα, ούτε προκαλούν με το έτσι θέλω. Οπότε, αντί να δείτε αυτή τη κίνηση σαν συμβιβασμό απέναντι σε μια παράδοση που δεν σας εκφράζει, δείτε το σαν έναν ακόμα λόγο για να είστε όσο πιο "κλασάτη" και εντυπωσιακή γίνεται, με διακριτικό και εκλεπτυσμένο τρόπο.