Οι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Demi Moore και Ashton Kutcher

Οι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Demi Moore και Ashton Kutcher

Ένας γάμος που θα απέδειξε πως δύο πρώην μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι και πως η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός.

Πριν τις πρόσφατες αποκαλύψεις για τις απιστίες του Kutcher και το όλο παιχνίδι θεωριών που έχει ξεκινήσει, η Demi Moore και ο Ashton Kutcher ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood και, μάλιστα, ένα ζευγάρι του οποίου ο γάμος παρέδωσε πολλά μαθήματα. Αυτό της εξαιρετικής σχέσης που μπορούν να κρατήσουν δύο άνθρωποι παρά το διαζύγιό τους και αυτό της αγάπης που δεν κοιτά ηλικίες και "πρέπει".

Demi και Ashton, γνωρίστηκαν τον Μάιο του 2003 σε ένα καθημερινό δείπνο με κοινούς φίλους στη Νέα Υόρκη και πέρασαν όλο το βράδυ συζητώντας, καθώς η χημεία μεταξύ τους ήταν στιγμιαία, παρά τα -αρκετά- χρόνια που τους χώριζαν (42 χρονών η Demi, 27 ο Ashton).

Έπειτα από 2 χρόνια σχέσης, το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί με μία κλειστή τελετή στo σπίτι στο οποίο συγκατοικούσαν, στο Beverly Hills. Η γαμήλια τελετή έγινε στις 24 Σεπτεμβρίου του 2005, οργανώθηκε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και ήταν μια παραδοσιακή τελετή της Kabbalah. Ashton και Demi στάθηκαν κάτω από το chuppah, κάτι σαν παραδοσιακό "κιόσκι" για τους γάμους στη θρησκεία της Kabbalah, και οι τρεις κόρες της Demi, από τον γάμο της με τον Bruce Willis, έδωσαν τις ευχές τους στο ζευγάρι.

Οι βέρες ήταν σχεδιασμένες από τον Neil Lane και η Demi φορούσε ένα κρεμ νυφικό του οίκου Lanvin, ενώ ο Ashton ένα κρεμ κοστούμι από τη φίρμα Brooks Brothers κι ένα καπέλο.

Οι καλεσμένοι στον γάμο δεν ξεπερνούσαν τους 100, μεταξύ των οποίων ο πρώην σύζυγος της Moore, Bruce Willis, οι τρεις κόρες τους, η Lucy Liu, o Jason Goldberg και ο Wilmer Valderrama.

Για το ταξίδι του μέλιτος, το ζευγάρι επέλεξε να συνδυάσει δουλειά και ευχαρίστηση. Ταξίδεψαν στη Βαρκελώνη όπου έμειναν στο Hotel Rey Juan Carlos I, ενώ η Demi γύριζε κι ένα διαφημιστικό για το Freixenet, ένα ισπανικό αφρίζον κρασί.