Victoria Kyriakides: Ξεχωριστά νυφικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς

Victoria Kyriakides: Ξεχωριστά νυφικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς

Η σχεδιάστρια Victoria Kyriakides επιλέγει ιδιαίτερα υφάσματα σε εκπληκτικά σχέδια και δημιουργεί μια μοναδική σειρά νυφικών για νύφες που θέλουν να ξεχωρίζουν.

Ιδιαίτερα, ολομέταξα υφάσματα, πολύτιμες δαντέλες και χειροποίητο και λεπτεπίλεπτο φινίρισμα σε συνδυασμό με μίνιμαλ γραμμές και ξεχωριστές λεπτομέρειες.

Αυτά είναι τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των δημιουργιών της Victoria Kyriakides, το σύνολο των οποίων μας παραδίδει μια εντυπωσιακή σειρά νυφικών φορεμάτων με απλή δομή αλλά με μια εντελώς πρωτοποριακή ματιά για τα δεδομένα του χώρου, καθιερώνοντας έτσι ένα μοναδικό στυλ.

Η Victoria Kyriakides εξερευνεί το γυναικείο σώμα όπως το αντιλαμβάνεται μέσα από τα δικά της μάτια και έχει την ικανότητα να αναδεικνύει την ομορφιά της θηλυκής φιγούρας με τις καινοτόμες γραμμές της και τα μοναδικά κοψίματα.

Αυτό που μας εντυπωσίασε ιδιαίτερα στην δουλειά της Victoria είναι το γεγονός πως χρησιμοποιεί την τεχνική του moulage, δηλαδή την γλυπτική πάνω στο σώμα. Έτσι χτίζει το σχέδιο με βάση τον σωματότυπο της κάθε κοπέλας, δημιουργώντας φορέματα με μια ανώτερη αισθητική γεωμετρικής δομής και, φυσικά, με τη δική τους προσωπικότητα και χαρακτήρα.

Η σχεδιάστρια, ωστόσο, ξέρει να συμβαδίζει με την εποχή και τις ανάγκες της, γι' αυτό κάνει ένα μεγάλο sample sale και κρατά τις τιμές των νυφικών της σε χαμηλές και οικονομικές τιμές, ξεκινώντας από 1.000-1.700 ευρώ (μόνο για τα συγκεκριμένα κομμάτια).

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε ένα προσωπικό ραντεβού στο ατελιέ της Victoria Kyriakides μερικούς μήνες πριν την μεγάλη μέρα, για να την αφήσετε να σας δημιουργήσει ένα μοναδικό κομμάτι υψηλής ραπτικής, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα και την προσωπικότητά σας.

Πληροφορίες

Victoria Kyriakides Atelier
Π.Ιωακείμ 14, Κολωνάκι
Τηλ. 210-3622114 begin_of_the_skype_highlighting 210-3622114 end_of_the_skype_highlighting
victory@otenet.gr
www.victoriakyriakides.gr


Παρακάτω μπορείτε να δείτε το προσεγμένο video με τη συλλογή νυφικών της σχεδιάστριας.

Victoria Kyriakides bridal from Stylemac21 on Vimeo.