Οι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Gisele Bundchen & Tom Brady

Οι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Gisele Bundchen & Tom Brady

Ένα από τα διασημότερα ζευγάρια της showbiz προτίμησε να κρατήσει τον γάμο του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με μια από τις πιο λιτές και διακριτικές τελετές που έχουμε δει ποτέ.

Το διασημότερο, ίσως, supermodel αυτή τη στιγμή στον κόσμο, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της άσο του αμερικάνικου football, Tom Brady, σε μια μυστική τελετή στις 26 Φεβρουαρίου του 2009.

Η γαμήλια τελετή έγινε στις 6 το απόγευμα στην Καθολική Εκκλησία St. Monica στην Santa Monica, ανάμεσα σε λίγους εκλεκτούς καλεσμένους, τις οικογένειες του ζευγαριού και τον γιο του Brady από τον πρώτο του γάμο.

Gisele και Tom Brady δεν ακολούθησαν τις συνηθισμένες γαμήλιες παραδόσεις και ετοιμάστηκαν μαζί για τον γάμο, στο σπίτι όπου συγκατοικούσαν. Έφτασαν στην εκκλησία όταν είχε σκοτεινιάσει και μπήκαν από μια είσοδο στα πλάγια του ναού, για να περάσουν απαρατήρητοι από τους παπαράτσι.

Η Gisele φορούσε ένα στράπλες ιβουάρ νυφικό με δαντέλα και trumpet φούστα από τον οίκο Dolce & Gabbana και κρατούσε μια ανθοδέσμη από λευκά τριαντάφυλλα, ενώ ο Tom είχε επιλέξει ένα καθαρό, απλό κοστούμι από αγνό μαλλί, με δύο κουμπιά, του σχεδιαστή Ermenegildo Zegna.

Το ζευγάρι μπήκε στην εκκλησία αγκαζέ, υπό τη μελωδία ενός κιθαρίστα που έπαιζε solo εκείνη την ώρα προς τιμήν τους, και η όλη τελετή κράτησε 20 λεπτά. Μετά την ανταλλαγή των όρκων, Gisele και Brady κατευθύνθηκαν στο πρεσβυτέριο μαζί με τον ιερέα και την οικογένειά τους για να τραβήξουν τις γαμήλιες φωτογραφίες και να κάνουν τις πρώτες προπόσεις με σαμπάνια ως αντρόγυνο. Πριν βγουν από τον ναό, η Gisele έβγαλε το νυφικό της και άλλαξε σε τζιν και T-shirt. Οι δυο τους, μαζί με τον γιο του Brady, βγήκαν από την εκκλησία και μπήκαν στην Rolls-Royce Phantom που είχαν νοικιάσει για την περίσταση.

Αν περιμένετε κάποια εντυπωσιακή γαμήλια δεξίωση με εκατοντάδες καλεσμένους και μενού 10 πιάτων, θα σας απογοητεύσουμε. Το ζευγάρι επέστρεψε στο σπίτι τους στο Brentwood, όπου και γιόρτασαν τον γάμο τους μαζί με τις οικογένειές τους και ελάχιστους στενούς φίλους. Γιατί μερικές φορές, παρά τη φήμη και τις τεράστιες περιουσίες, δύο άνθρωποι θέλουν απλά να παντρευτούν για να επικυρώσουν την αγάπη τους και τίποτα περισσότερο.