Ένας DJ για το γάμο μου

Ένας DJ για το γάμο μου

Για να μη χρειαστεί ν' αναλάβετε εσείς τα decks το βράδυ του γάμου σας, φροντίστε o DJ να σας βγάλει ασπροπρόσωπη.

Η δουλειά του DJ στους γάμους είναι ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική, ενώ ταυτόχρονα επιβαρύνεται με την ευθύνη για το αν και κατά πόσο πέρασαν καλά στο γλέντι οι καλεσμένοι. Η επιλογή του είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία στην προετοιμασία ενός γάμου, ένα θέμα με το οποίο δεν ασχολούνται ιδιαίτερα τα ζευγάρια, με αποτέλεσμα πολύ συχνά να απογοητεύονται.

Στους περισσότερους χώρους υπάρχει συνήθως ένας μόνιμος συνεργάτης DJ (resident), που θα ακούσει με ενδιαφέρον τις προτάσεις σας, προκειμένου να σας ικανοποιήσει και ταυτόχρονα να γλιτώσει απ' την ευθύνη να διαλέξει ο ίδιος το πρόγραμμα που φαντάζεται ότι θα αρέσει στους καλεσμένους σας. Φροντίστε να του παράσχετε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες, προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο του και να διασκεδάσουν οι καλεσμένοι σας με κέφι.

Στην περίτωση που πρέπει να βρείτε μόνοι σας DJ, προτιμήστε κάποιον που έχετε ήδη ακούσει οι ίδιοι ή κάποιον συστημένο από φίλους που εμπιστεύεστε. Σε κάθε περίπτωση, δώστε στο πάρτυ σας τον DJ που του αξίζει!