Οι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Ben Affleck & Jennifer Garner

Οι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Ben Affleck & Jennifer Garner

Το πιο γλυκό και «ανθρώπινο» ζευγάρι του Hollywood παντρεύτηκε το 2005 και έκτοτε αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για όλα τα ζευγάρια της showbiz.

affleck-wedding-gallery-2

Χωρίς φασαρίες, χωρίς φωτογράφους και εξώφυλλα, χωρίς πολυτέλειες και πανάκριβες απαιτήσεις, χωρίς καλεσμένους, χωρίς καν έναν πατέρα να παραδώσει τη νύφη, ο Ben Affleck και η Jennifer Garner κατάφεραν να πετύχουν αυτό ακριβώς που ήθελαν μέσα από τον ήσυχο, τροπικό τους γάμο: Να παντρευτούν.

Affleck και Garner παντρεύτηκαν στις 29 Ιουνίου του 2005 στο θέρετρο Parrot Cay Resort στα νησιά Turks and Caicos, δίπλα στις Μπαχάμες.

Το ζευγάρι πέταξε με ιδιωτικό αεροπλάνο από το Los Angeles στο νησί, ενημερώνοντας μόνο τους πολύ στενούς συγγενείς και φίλους τους για το που πήγαιναν και με ποιο σκοπό.
Η τελετή έγινε μεσοβδόμαδα, στην παραλία μπροστά από το θέρετρο, ενώ αντί για ιερέα ήταν ο Victor Garber, συμπρωταγωνιστής της Garner στην διάσημη σειρά «Alias» (έπαιζε τον πατέρα της) που επισημοποίησε τους όρκους του ζευγαριού.



Η Jennifer, η οποία ήταν ήδη τεσσάρων μηνών έγκυος στην πρώτη της κόρη τότε, φορούσε ένα λευκό Vera Wang νυφικό με empire waist και μια πράσινη υφασμάτινη ζώνη που έδενε κάτω από το στήθος. Αντί για ανθοδέσμη κρατούσε μόνο έναν λευκό κρίνο. Ο Affleck είχε επιλέξει ένα απλό αλλά κομψό κοστούμι σε κρεμ απόχρωση του Hugo Boss.

Η, μη-θρησκευτική, τελετή κράτησε λίγα λεπτά, κατά τη διάρκεια των οποίων το ζευγάρι αντάλλαξε βέρες (της πολυτελούς φίρμας Harry Winston) και γαμήλιους όρκους αγάπης που είχε γράψει ο καθένας μόνος του. Μετά το τέλος της τελετής, οι δυο τους πόζαραν για τις γαμήλιες φωτογραφίες με θέα τον ωκεανό και μόλις ο ήλιος έδυσε αποσύρθηκαν στην ιδιωτική τους βίλα, την οποία τους είχε παραχωρήσει για την περίσταση ο Bruce Willis, όπου και τους περίμενε τούρτα και σαμπάνια.

Όσο κλειστή και εντελώς προσωπική ήταν η τελετή του γάμου τους, άλλο τόσο ήταν και ο μήνας του μέλιτος, κατά τον οποίο Affleck και Garner έμειναν στο θέρετρο για μόλις τρεις ημέρες, καθώς μετά έπρεπε να επιστρέψουν στο Βανκούβερ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων της Garner.