Ποιο είναι το μυστικό για το τέλειο νυφικό;

Ποιο είναι το μυστικό για το τέλειο νυφικό;

Οι περισσότερες νύφες έχουν δει ή φανταστεί ένα συγκεκριμένο νυφικό για το γάμο τους. Όμως στην πραγματικότητα μπορεί να μην τους ταιριάζει καθόλου. Μη ξεχνάς ότι στις διαφημίσεις οι κοπέλες που φορούν τα νυφικά είναι κυρίως μοντέλα με τις τέλειες αναλογίες

Άρα, για να βρεις το τύπο σου θα πρέπει να πας σε διάφορα καταστήματα νυφικών για να προβάρεις διαφορετικούς τύπους μέχρι να βρεις αυτό που σε κολακεύει και σου αρέσει περισσότερο. Με αυτό τον τρόπο θα βρεις το τύπο σου και μετά θα μπορείς να αναζητήσεις στα καταστήματα ή στα περιοδικά ποιο σου αρέσει ή στη περίπτωση που ράψεις πως θες να το διαμορφώσεις.

Υπάρχει πάντα, βέβαια, και η εναλλακτική του να φορέσεις το νυφικό της μητέρας σου, αυτούσιο ή μεταποιημένο. Έτσι όχι μόνο θα έχεις ένα νυφικό που θα το έχεις φέρει στα μέτρα και στο γούστο σου, αλλά θα έχει και επιπλέον συναισθηματική αξία.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να έχεις αρκετή υπομονή κι επιμονή μέχρι να βρεις αυτό που μόλις το φορέσεις θα σου κάνει «κλικ». Και για κανέναν λόγο μην θεωρείς πως όσο πιο ακριβό το νυφικό, τόσο καλύτερο. Φυσικά και η ποιότητα έχει σχέση με την τιμή, αλλά μπορείς κάλλιστα να ράψεις το νυφικό των ονείρων σου με πιο οικονομικά υλικά αλλά εξίσου υπέροχα, που θα «δείχνουν» πάνω σου και θα σε κάνουν να λάμπεις.