Οι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Lauren Bush και David Lauren

Οι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Lauren Bush και David Lauren

Η ανηψιά του πρώην προέδρου της Αμερικής και ο γιος ενός θρύλου της μόδας παντρεύτηκαν σε μια τελετή που σίγουρα δεν ξεχνάς εύκολα.

Η Lauren Bush, ανηψιά του πρώην και όχι και τόσο δημοφιλούς προέδρου της Αμερικής, George W. Bush, και ο David Lauren, ο μικρότερος γιος του παντοκράτορα της αμερικάνικης μόδας, Ralph Lauren, ήρθαν εις γάμου κοινωνίαν μέσα στον Αύγουστο του 2011, με μια τελετή που συνδύαζε το παραδοσιακό στοιχείο με την αίγλη και το στυλ που ταιριάζει στα επίθετά τους.

Ο γάμος τους έγινε στην 17.000 εκταρίων αγροτική έκταση του Ridgway στο Colorado, όπου βρίσκεται ένα από τα πολυτελή εξοχικά του πατέρα του David, και ήταν η επιτομή της μόδας και της πολυτέλειας –δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως η Vogue τους έκανε εκτενές φωτογραφικό αφιέρωμα.

Η Lauren φορούσε νυφικό του πεθερού της, με μακριά κεντημένα μανίκια, τούλι, δαντέλα και κρυστάλλους, το οποίο ολοκληρωνόταν από ένα εντυπωσιακό κόσμημα γύρω από το κεφάλι της και ένα μακρύ πέπλο. Χρειάστηκαν μάλιστα 100 τεχνίτες και 3.000 ώρες ώστε να ραφτούν όλα τα μαργαριτάρια και τα λουλουδένια μοτίβα πάνω στο φόρεμα. Ο David, φορούσε ένα εντελώς κλασικό, παραδοσιακό, κοστούμι τριών κομματιών, και είχε επιλέξει ένα χρυσό ρολόι με αλυσίδα για να συμπληρώση την ρουστίκ εμφάνισή του.

Όλα τα φορέματα των παρανύφων ήταν επίσης δια χειρός Ralph Lauren, ενώ για να κάνουν ακόμα πιο έντονο το παραδοσιακό στοιχείο, τόσο η νύφη όσο και οι παράνυφοι φορούσαν καουμπόικες μπότες αντί για ψηλοτάκουνα. Όσο για τον ερχομό της νύφης στην εκκλησία, αυτός έγινε με μια παραδοσιακή άμαξα μέσα από τα χωράφια, κάνοντας το σκηνικό ακόμα πιο παραμυθένιο.

Ανάμεσα στους καλεσμένους βρίσκονταν φυσικά ο George Bush και η γυναίκα του Laura με τις δίδυμες κόρες τους, η Ivanka Trump και ο Πρίγκιπας Δημήτριος της Γιουγκοσλαβίας –οι δύο τελευταίο μάλιστα χόρεψαν και τον κλασικό, καουμπόικο χορό στην δεξίωση.

Ολόκληρη η τελετή είχε πολύ έντονο το οικογενειακό στοιχείο και την «σπιτική» αύρα, κάτι που ήταν και στόχος του ζευγαριού άλλωστε, και το μαγικό τοπίο που προσέφεραν τα Βραχώδη Όρη βοήθησε ιδιαίτερα στο να το πετύχουν.

Υ.Γ. Παρόλα αυτά, το γεγονός πως η νύφη θα λέγεται από εδώ και πέρα Lauren Lauren, μας φαίνεται πολύ αστείο.