Οι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Fergie & Josh Duhamel

Οι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Fergie & Josh Duhamel

Η τραγουδίστρια των Black Eyed Peas και ο πρωταγωνιστής της σειράς «Las Vegas» είναι ένα πολύ ρομαντικό ζευγάρι και αυτό βγήκε στον γάμο τους.

Η αλήθεια είναι πως όταν σκεφτόμαστε ρομαντικούς ανθρώπους, η Fergie δεν είναι η πρώτη γυναίκα που μας έρχεται στο μυαλό. Να όμως που στον γάμο της με τον γοητευτικό ηθοποιό Josh Duhamel, στις 10 Ιανουαρίου του 2009, η σέξι τραγουδίστρια έδειξε πως κατά βάθος είναι μια αθεράπευτα ρομαντική ύπαρξη και τρελά ερωτευμένη με τον άντρα της ζωής της.

Ο γάμος τους έγινε στο Church Estates Vineyards του Malibu, κάτω από εκατοντάδες άνθη μανόλιας και φωτεινά λαμπιόνια. Η Fergie φορούσε ένα one of a kind νυφικό των Dolce & Gabbana, ειδικά σχεδιασμένο γι᾽αυτήν, και κρατούσε μια ανθοδέσμη από λευκά λουλούδια και κρυστάλλους. Οι βέρες του ζευγαριού ήταν σχεδιασμένες από την πολυτελή φίρμα H. Stern και είχαν χαραγμένα προσωπικά μηνύματα στην εσωτερική του πλευρά –ο ρομαντισμός που λέγαμε.

Οι Dolce & Gabbana είχαν κι άλλο ρόλο όμως στην τελετή, καθώς σχεδίασαν και τα 10 φορέματα των παρανύφων, σε μαύρο χρώμα για να κάνει αντίθεση με τη νύφη, αλλά και ένα δεύτερο φόρεμα για την Fergie, εξίσου μοναδικό στο είδος του με το νυφικό, για να φορέσει στην δεξίωση.

Η δεξίωση έγινε μέσα σε μια υπαίθρια τέντα η οποία είχε διακοσμηθεί έτσι ώστε να μοιάζει με δάσος, ενώ χιλιάδες λαμπιόνια έριχναν απαλό φως από την οροφή. Ακόμα και η τούρτα υπογράμμιζε το ρομαντικό στοιχείο του γάμου, καθώς είχε την μορφή ενός παραμυθένιου κάστρου (!).

Μεταξύ των καλεσμένων, οι οποίοι δεν ξεπερνούσαν τους 380, ήταν οι Rebecca Romijn και Jerry O'Connell, Mario Lopez, Stacy Keibler, Kid Rock, Slash, Kate Hudson, τα μέλη των Black Eyed Peas, και οι συμπρωταγωνιστές του Duhamel στο Las Vegas James Caan, Molly Sims και Vanessa Marcil. Ο Kid Rock μάλιστα τραγούδησε μαζί με την Fergie και τη συνοδεία του Slash στην κιθάρα, ενώ το πρώτο κομμάτι που χόρεψε το ζευγάρι ήταν χαρακτηριστικό του (ρομαντικά) ροκ χαρακτήρα του: «Sweethearts Together» των Rolling Stones.

Τέλος, Fergie και Josh έκαναν δύο δώρα στους καλεσμένους τους. Το πρώτο ήταν ένα ζευγάρι λαστιχένια βραχιολάκια, σε μαύρο και άσπρο χρώμα αντίστοιχα, που έγραφαν «Perfect Pair» και το δεύτερο, μια κάρτα που τους απεικόνιζε να ψαρεύουν, ως καρικατούρες, στο ταξίδι του μέλιτος (το οποίο και έγινε αμέσως μετά στις Μαλδίβες).