Το σωστό ντύσιμο για την κουμπάρα

Γωγώ Φούντα
Το σωστό ντύσιμο για την κουμπάρα

Γίνετε μία κομψή και στιλάτη κουμπάρα.

Η καλύτερή σας φίλη παντρεύεται, και ναι, σας ζήτησε να είστε κουμπάρα όπως είχατε υποσχεθεί η μία στην άλλη όταν ήσασταν έφηβες. Εκτός φυσικά από την μεγάλη χαρά που σας δίνουν οι μελλόνυμφοι, σας επιφορτίζουν και με μία ειδική αποστολή στην οποία θα πρέπει να αντεπεξέλθετε.

Ένα από τα βασικότερα θέματα που σας απασχολούν φυσικά, είναι το τι θα φορέσετε. Πολλές κουμπάρες κάνουν το λάθος και ντύνονται υπερβολικά, πολύ φορτωμένα ή ακόμα και πολύ προκλητικά μόνο και μόνο επειδή θέλουν να τραβήξουν την προσοχή και να αποσπάσουν τα θετικά σχόλια όλων. Χαλαρώστε όμως... Το μυστικό είναι να είστε ο εαυτός σας και να φορέσετε κάτι που θα σας κάνει να αισθάνεστε άνετα. Επιλέξτε ένα φόρεμα απλό και συγχρόνως κομψό και δώστε βάση στα μαλλιά και το μακιγιάζ σας. Αποφύγετε το λευκό χρώμα, η νύφη κινδυνεύει να παρεξηγηθεί, αλλά και το μαύρο, δεν πάτε σε κηδεία.

Θυμηθείτε εξάλλου ότι δεν είστε εσείς το επίκεντρο της προσοχής τη συγκεκριμένη μέρα, και πως η φίλη σας και μέλλουσα κουμπάρα σας έχει κάθε δικαίωμα να κλέψει την παράσταση.

Και στα δικά σας!