Βοηθήστε την πεθερά σας να επιλέξει ρούχο για το γάμο

Γωγώ Φούντα
Βοηθήστε την πεθερά σας να επιλέξει ρούχο για το γάμο

Kάντε την πεθερά σας την πιο καλοντυμένη του γάμου!

Αγαπάτε την μόδα και φροντίζετε να το αποδεικνύετε σε κάθε σας εμφάνιση. Την ημέρα του γάμου σας λοιπόν δε θα μπορούσατε να μη δείξετε τις γνώσεις σας πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο και το νυφικό σας να μη συγκαταλέγεται στις must τάσεις της σεζόν.

Δυστυχώς δε θα μπορούσατε να πείτε το ίδιο και για την επιλογή της μέλλουσας πεθεράς σας. Λίγο το προχωρημένο της ηλικίας της, λίγο το ότι το μοναδικό περιοδικό που διαβάζει είναι το πρόγραμμα της τηλεόρασης, το σύνολο που αποφάσισε να βάλει στο γάμο του γιου της το βρίσκετε κακόγουστο και κακό για μία τόσο επίσημη περίσταση.

Σίγουρα δεν είναι η μητέρα σας στην οποία έχετε θάρρος και θα μπορούσατε να της δώσετε κάποια συμβουλή, αλλά αν το χειριστείτε σωστά μπορεί και η πεθερά σας να εμφανιστεί τελικά ως fashion icon!

Μην αποδοκιμάσετε την επιλογή της γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να χαλάσετε τις καρδιές σας. Πείτε της ότι είναι πολύ νέα για να φορέσει κάτι τόσο συντηρητικό και προτείνετε της να πάτε μαζί για ψώνια μήπως βρει κάτι που να της αρέσει. Μην παραλείψετε φυσικά να της υπενθυμίσετε ότι γυναίκες πολύ μεγαλύτερές της τολμούν και δείχνουν υπέροχες μέσα στα μοδάτα ρούχα που επιλέγουν. Δείξτε πραγματικό ενδιαφέρον και αφιερώστε χρόνο στην επιλογή του τέλειου ρούχου. Πολύ σύντομα θα πετύχετε το στόχο σας...