Τι κάνετε όταν το νυφικό σκίζεται λίγο πριν το μυστήριο;

Γωγώ Φούντα
Τι κάνετε όταν το νυφικό σκίζεται λίγο πριν το μυστήριο;

Πιάστε βελόνα και κλωστή αμέσως!

Όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη μέρα και σε λίγα λεπτά μπαίνετε στο αμάξι που θα σας μεταφέρει στην εκκλησία. Η καρδιά σας χτυπάει σαν ταμπούρλο, το άγχος σας δεν περιγράφεται, η συγκίνησή σας έιναι έκδηλη, και εκεί που είστε απαστράπτουσα μέσα στο ονειρεμένο νυφικό σας, ξαφνικά η καλή σας μαμά το πατάει και... το σκίζει!

Πριν αποφασίσετε να γίνετε μητροκτόνος, σας υπενθυμίζουμε είναι η γυναίκα που σας έφερε στον κόσμο και σας μεγάλωσε, ανακτήστε την ψυχραιμία σας και δράστε έξυπνα και μεθοδικά. Σίγουρα δεν υπάρχει κάποιος εύκαιρος σχεδιαστής να σας εξυπηρετήσει γρήγορα και επαγγελματικά, γι' αυτό πιάστε βελόνα και κλωστή ή ακόμα και παραμάνες. Το καλό είναι ότι οι κυρίες που είναι συγκεντρωμένες, είναι κάτι παραπάνω από πρόθυμες να σας βοηθήσουν. Διορθώστε πρόχειρα τη ζημιά, απαραίτητη προυπόθεση η κλωστή να έχει ακριβώς ίδιο χρώμα με το νυφικό, ή προσπαθήστε να καμουφλάρετε κάπως το σκίσιμο αν δεν είναι μεγάλο. Με έκπληξή σας θα διαπιστώσετε ότι ουδείς από τους καλεσμένους θα καταλάβει το παραμικρό. Εξάλλου το νυφικό δε θα το φορέσετε πάνω από μία ώρα.

Δε θέλει πανικό, απλά ψυχραιμία και μεθοδικότητα. Μετά το μυστήριο μην παραλέιψετε να αγκαλιάσετε την μαμά σας γιατί πιστέψτε μας, θα έχει χάσει τουλάχιστον 10 χρόνια ζωής από τη στενοχώρια της!