Γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Milla Jovovich και Paul W.S. Anderson

Γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Milla Jovovich και Paul W.S. Anderson

Μια ευτυχία που καλά κρατεί!

H Milla Jovovich παντρεύτηκε τον καλό της Paul W.S. Anderson στις 22 Αυγούστου 2009. Αυτός ο γάμος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως Οδύσσεια μιας και το ζευγάρι ήταν αρραβωνιασμένο για 6 χρόνια και έχουν και μία κορούλα, ονόματι Ever.

Ο γάμος είχε οριστεί αρχικά σε μία μεγαλόπρεπη τελετή το 2007, όμως αναβλήθηκε λόγω του ότι η Milla έμαθε πως είναι έγκυος. Το μυστήριο τελικά έγινε ένα ηλιόλουστο Σάββατο και κράτησε ως το ηλιοβασίλεμα, στην ταράτσα του σπιτιού του ζεύγους στο Beverly Hills. Η Jovovich περπάτησε το διάδρομο στρωμένο με ροδοπέταλα με ένα λευκό νυφικό από μετάξι με ανοιχτή πλάτη, του οίκου Temperley London, κρατώντας μία ανθοδέσμη από το Floral Art –το πιο γνωστό ανθοπωλείο του Hollywood. Φορούσε χρυσό headpiece που συνδύασε με το χρυσό κεντημένο ντεκολτέ τους φορέματος, και ένα βέλο που της έκρυβε το πρόσωπο.

Η θεά Milla, επρόκειτο να φορέσει ένα '60s φόρεμα που σχεδίασε η ίδια αλλά τελικά φόρεσε στο after party- και πολύ καλά έκανε. Ο γαμπρός επέλεξε ένα μπεζ κοστούμι και ριγέ γραβάτα. Παρανυφάκι ήταν η τότε 2 ετών κόρη τους Ever που έμοιαζε με μίνι μπαλαρίνα μέσα στο παστέλ ροζ tutu της. Η τελετή κράτησε μόλις 20 λεπτά, και το ζευγάρι αντάλλαξε βέρες με την υπογραφή του Neil Lane και όρκους φυσικά, κάτω από ένα ιερό που σχημάτιζαν μεταξωτά πανιά και πέργκολες. Πραγματοποίησαν επίσης ένα ιδιαίτερο τελετουργικό κατά το οποίο έπλυναν τα χέρια τους μέσα σε αγίασμα- κατά τη διάρκεια του οποίου έκλαιγαν και γελούσαν. Μετά το τέλος του το ζευγάρι φιλήθηκε 3 φορές ενώ οι καλεσμένοι χειροκροτούσαν.

Ύστερα όλοι μεταφέρθηκαν στην πισίνα, όπου περίμεναν η σαμπάνια, τα ορεκτικά και χορός σε ρυθμούς flamenco. Η τούρτα ήταν 4όροφη και είχε ένα φιόγκο στην κορυφή από λευκή σοκολάτα. Στο τέλος της διασκέδασης, το ζευγάρι και οι συγγενείς πόζαραν στο φωτογραφικό φακό για να απαθανατίσουν την ευτυχισμένη στιγμή τους. Ζουν ακόμη μαζί, ευτυχισμένοι και σχεδιάζουν για δεύτερο παιδί.

Διαβάστε ακόμη:

Ακούστε το νέο τραγούδι της Milla Jovovich!
Η Milla Jovovich φωτογραφίζεται αλά Marilyn