Βουνό ή θάλασσα;

Βουνό ή θάλασσα;

Ξεκινώντας τη διαδικασία της διοργάνωσης του γάμου, το πιο σημαντικό πράγμα είναι να βρείτε που ακριβώς θέλετε να παντρευτείτε, καθώς γύρω από αυτήν την απόφαση περιστρέφονται όλα τα υπόλοιπα.

Ο άνδρας βρέθηκε, η πρόταση γάμου έγινε, τα πεθερικά γνωρίστηκαν, τι άλλο μένει; Γύρω στο ένα δισεκατομμύριο πράγματα ακόμα, αλλά μην αγχώνεστε. Γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ.

Καταρχάς, το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας είναι πως κάπου θα πρέπει να παντρευτείτε. Αν δηλαδή θέλετε θρησκευτικό γάμο, θα πρέπει να βρείτε την εκκλησία όπου θα τελεστεί το μυστήριο. Καθίστε κάτω με τον καλό σας και κάντε μια ωραία συζήτηση όσον αφορά το που. Θα παντρευτείτε εκεί που ζείτε, στην περιοχή σας; Κάπου πιο έξω; Μήπως προτιμάτε να κάνετε το γάμο κάπου αλλού, π.χ. στον τόπο καταγωγής σας, εκεί που βρίσκεται το εξοχικό σας ή οπουδήποτε στη χώρα ή τον κόσμο όπου είναι απλώς πιο ωραία απ' ότι για παράδειγμα στην Αθήνα;

Συζητήστε με τον άνθρωπό σας προκειμένου να βρείτε τι θέλετε και να σχεδιάσετε το γάμο που πάντα ονειρευόσασταν, σκεπτόμενοι πως αυτή τη μέρα θα τη θυμάστε για πάντα, η εκκλησία και η συγκεκριμένη τοποθεσία θα είναι σε πολλές φωτογραφίες και σίγουρα θα πρέπει να ανταποκρίνεται στην αισθητική και το προσωπικό σας γούστο – πάντα μέσα σε λογικά πλαίσια.