Tips για μία πετυχημένη γαμήλια δεξίωση

Γωγώ Φούντα
Tips για μία πετυχημένη γαμήλια δεξίωση

Για να μείνει σε όλους αξέχαστη!

Το έθιμο της γαμήλιας δεξίωσης είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του ελληνικού γάμου. Δίνεται η ευκαιρία οι νεόνυμφοι να γιορτάσουν μαζί με φίλους και συγγενείς, να χορέψουν και γενικότερα να ευχηθούν όπως ακριβώς πρέπει στο ζευγάρι, μακριά από την επισημότητα της εκκλησίας.

Γι' αυτό λοιπόν, η δεξίωση είναι εξίσου σημαντική με τη γαμήλια τελετή και χρειάζεται αρκετά καλή οργάνωση ώστε να περάσουν όλοι καλά και εσείς να τη θυμάστε για πάντα! Απαραίτητo είναι να έχετε φροντίσει όλες τις λεπτομέρειες αρκετό καιρό πριν έτσι ώστε να μην αγχωθείτε τελευταία στιγμή... Εδώ σας έχουμε μερικά tips τα οποία θα κάνουν το πάρτι του γάμου σας αξέχαστο.

1. Η τοποθεσία που θα γίνει η δεξίωση είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας καθώς θα πρέπει να είναι προσβάσιμη από όλους.

2. Όσο πιο καλόφημη είναι η περιοχή που θα γίνει η δεξίωση τόσο περισσότεροι καλεσμένοι θα σας τιμήσουν με την παρουσία τους.

3. Αν ο γάμος γίνεται αργά την άνοιξη ή το καλοκαίρι, μπορείτε να επιλέξετε ανοιχτούς χώρους με δροσιά.

4. Αν ο γάμος γίνεται χειμώνα, επιλέξτε έναν κλειστό αλλά περιποιημένο και καλαίσθητο χώρο.

5. Μην παραλείψετε να ελέγξετε όλους τους χώρους στάθμευσης και τη δυνατότητα τους να φιλοξενήσουν όλα τα οχήματα των καλεσμένων.

6. Μπορείτε να βάλετε στο μενού την προσωπική σας πινελιά. Κάτι το οποίο θα ταιριάζει με την εποχή και το χαρακτήρα της εκδήλωσης που διοργανώνετε.

7. Last but not least: Φροντίστε την μουσική της δεξίωσης. Μπορείτε να φτιάξετε μία δική σας playlist ή να αναθέσετε σε ένα επαγγελματία του μουσικό «ντύσιμο» της βραδιάς.