Ο γάμος σας θα σας στοιχίσει 50 ευρώ παραπάνω

Ο γάμος σας θα σας στοιχίσει 50 ευρώ παραπάνω

Ή πάρτε μαζί σας ηλεκτρική σκούπα!

Ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ανακοίνωσε πως απαγορεύει το πέταγμα ρυζιού στην διάρκεια του μυστηρίου του γάμου και πως μη συμμόρφωση με την παραπάνω ανακοίνωση, συνεπάγεται με πρόστιμο 50 ευρώ.

Επί της ουσίας, ζητάει 50 ευρώ για να καθαριστεί η εκκλησία από τα ρύζια, διότι λόγω κρίσης, δεν μπορεί η εκκλησία να πληρώνει τις υπερωρίες των νεωκόρων προκειμένου να καθαρίσουν.

Πολύ ακριβοί αυτή οι νεωκόροι, πάντως, διότι 50 ευρώ δεν παίρνουν μεροκάματο επιστήμονες που δουλεύουν όλη μέρα ή ακόμα και κοπέλες που καθαρίζουν, μαγειρεύουν, σιδερώνουν για ολόκληρα σπίτια και οικογένειες. Κι αν αναλάβει το ζευγάρι να καθαρίσει την εκκλησία μετά το μυστήριο, τα 50 ευρώ μπορεί να τα κρατήσει;

Όλα τα άλλα προβλήματα, δε, η εκκλησία τα έχει λύσει, κι αυτό ήταν τώρα το σημαντικό που «έκαιγε»! Μην αναρωτιέστε, λοιπόν, γιατί ο κόσμος έχει αρχίσει να παντρεύετε ολοένα και περισσότερο με πολιτικό γάμο. Τον δήμαρχο τον έχουν εκλέξει οι ίδιοι, και τα φώτα, τα χαλιά, τα ρύζια κ.λ.π τα πληρώνουν μια και καλή μέσω δημοτικών τελών.

Για να μην αναρωτιέστε ποιος διώχνει τον κόσμο από την εκκλησία. Ήμαρτον!