Δήμητρα Αιγινίτη-Aντώνης Σρόιτερ: Ο χαρούμενος γάμος που κατέληξε σε ένα σκληρό χωρισμό

Δήμητρα Αιγινίτη-Aντώνης Σρόιτερ: Ο χαρούμενος γάμος που κατέληξε σε ένα σκληρό χωρισμό

Κανείς δεν περίμενε τέτοια κατάληξη για το ερωτευμένο ζευγάρι

Ο γάμος τους, έλαβε χώρα 24/07/2010 στην ειδυλλιακή Σαντορίνη. Ο δημοσιογράφος Αντώνης Σρόιτερ και η Δήμητρα Αιγινίτη, πρώην Σταρ Ελλάς και επίσης δημοσιογράφος, ενώνουν τις ζωές τους ύστερα από 4 χρόνια σχέσης- δηλώνοντας ερωτευμένοι όσο ποτέ.

Το μυστήριο τελέστηκε στην εκκλησία του Αγίου Μάρκου, στο Ημεροβήγλι γύρω στις 6 το απόγευμα με θέα το ρομαντικό ηλιοβασίλεμα. Το σκηνικό γεμάτο λευκά- μπλε λουλουδάκια- στο απόλυτο κυκλαδίτικο mood και soundtrack το «Σήμερα γάμος γίνεται» από τοπική παραδοσιακή ορχήστρα.

Η εντυπωσιακή και μαυρισμένη Δήμητρα Αιγινίτη εντυπωσίασε με το δαντελένιο νυφικό της δια χειρός Kathy Heyndels κοντό μπροστά και μακρύ πίσω- ενώ ο Αντώνης Σρόιτερ επέλεξε Prada. Το ζευγάρι ήρθε και έφυγε με το αυτοκίνητο της νύφης, ένα ανοικτό τζιπ, που οδηγούσε ο Πέτρος Σρόιτερ, αδελφός του γαμπρού. Πρώτη έκπληξη ήταν ότι ο γαμπρός πρόλαβε και πάτησε τη νύφη!

Μετά τη λήξη του γάμου το ζευγάρι και οι καλεσμένοι του συνέχισαν σε ένα τρελό πάρτι στην παραλία του Περίβολου όπου χόρεψαν υπό τον ήχο των τραγουδιών του συγκροτήματος Μέλισσες πίνοντας μοχίτο. Έκοψαν την τούρτα, μέθυσαν και βούτηξαν στη θάλασσα με τα ρούχα. Τόσο τα προφίλ στο facebook των νεόνυμφων όσο και των καλεσμένων- γέμισαν από φωτογραφίες. Την επόμενη μέρα, νωρίς το πρωί το ζεύγος αναχώρησε με χαμόγελο και φουσκωτό σκάφος για το μήνα του μέλιτος στα ελληνικά νησιά...

Από το γυρισμό τους όμως στη δουλειά και την καθημερινότητα, φάνηκαν τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους. Το ζευγάρι μόλις 4 μήνες μετά το γάμο, οδηγείται σε ένα σκληρό διαζύγιο και σε έντονο ψυχολογικό πόλεμο, κάτι που ο κοινός εργασιακός τους χώρος στο Πρώτο Θέμα δεν διευκόλυνε. Αρνούνταν και οι δύο κοινές επαφές και απέφευγαν δηλώσεις και κάμερες. Λίγο καιρό αργότερα η Δήμητρα δήλωσε πως αιτία ήταν η ασυμφωνία χαρακτήρων όπως και οι διαφορετικές απόψεις σε πολύ σημαντικά θέματα που προέκυψαν. Η πρώην σταρ Ελλάς είχε δηλώσει επίσης: «Δεν παντρεύτηκα για να χωρίσω. Το ‘για πάντα’ είναι βέβαια σχετικό. Υπάρχει έρωτας που κρατάει για πάντα; Ένας γάμος κρατάει για πάντα; Είναι ρομαντικό, είναι ιδανικό, αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο στις ημέρες μας. Θέλει τρομακτική προσπάθεια και από τους δύο. Πέρασα δύσκολα. Φαντάζομαι το ίδιο και ο Αντώνης. Όταν ένα ζευγάρι χωρίζει δεν είναι εύκολο για κανέναν από τους δύο –ειδικά όπως έγινε με εμάς. Έγινε απότομα, έγινε βίαια ψυχολογικά».

Πλέον οι σχέσεις τους είναι τυπικές και συνεχίζονται χωρίς προβλήματα στο επαγγελματικό κομμάτι. Τα πραγματικά αίτια αυτού του χωρισμού θα παραμένουν πάντα ένα μυστήριο...

Διαβάστε ακόμη:

Αναδρομή στο παρελθόν: Ο γάμος του hot Νίκου Αναδιώτη με την καλή της καρδιάς του

O παγανιστικός γάμος του Jim Morrison με την Patricia Kennealy