Γάμος: Εσείς πόσα θα δίνατε για το νυφικό σας;

Γάμος: Εσείς πόσα θα δίνατε για το νυφικό σας;

Όταν έρχεται η ώρα του γάμου οι γυναίκες είναι ανεξέλεγκτες

Άλλες ονειρεύονται νυφικό τούρτα αλά Barbie. Άλλες αναζητούν το τέλειο νυφικό για έναν ολόκληρο χρόνο, ξεφυλλίζοντας περιοδικά, είτε σερφάροντας στα site. Οι γυναίκες προκειμένου να βρουν εκείνο το λευκό φόρεμα που θα φορέσουν στο γάμο τους και θα αφήσουν δει ο γαμπρός και θα πάθει την πλάκα του!

Αυτό περί «πλάκας», βέβαια, έχει να κάνει τόσο με το θέαμα αλλά όσο και με την τσέπη του γαμπρού (σ.σ λένε πως το πληρώνει η πεθερά)! Πώς να το κάνουμε, είναι ένα από τα πράγματα στη ζωή σας που δεν θα σκεφθείτε το ποσό γιατί εκείνη την ημέρα πρέπει να είστε η βασίλισσά του!

Όμως πραγματικά το νυφικό που επέλεξε η Olivia Palermo αποδεικνύει ότι αν έχεις στυλ και φινέτσα μπορεί πραγματικά να κάνεις τη διαφορά. Οκ, θα μου πείτε «πάς καλά αφού είναι Carolina Herrera! Ναι, ναι και είναι κασμιρένιο το μπλουζάκι ενώ οι μπλε γόβες είναι Manolo.

Το ξέρω! Άλλα ποια από εσάς σκέφθηκε να βάλει μια ωραία τούλινη φούστα και αν το συνδυάσει με ένα τέτοιο μπλουζάκι και μια χρωματιστή γόβα; Πιστεύετε ότι εδώ στην Ελλάδα, αν το ζητούσατε θα πληρώνατε 3- 5.000 που ζητάνε μεγάλοι έλληνες σχεδιαστές;

Είμαι σίγουρη ότι θα την βγάζατε πολύ οικονομικά και ας μην είχε φτερά στρουθοκαμήλου το μπλουζάκι! Αφήστε δε, που την συγκεκριμένη εμφάνιση είναι να την αντιγράψετε ολοκληρωτικά! Από μακιγιάζ μέχρι και μαλλιά που ήταν πολύ απλά μια αλογοουρά!

Γιατί βρε, κορίτσια τα θέμα είναι, όχι το ποσό αλλά η φινέτσα! Και νυφικό δεν σημαίνει απαραίτητα εμφάνιση τούρτα! Α! Και τώρα που το σκέφτηκα την φούστα την κάνετε κοντή και την φοράτε όποτε θέλετε, την μπλούζα τη συνδυάζετε ακόμα και με τζίν ενώ τα παπούτσια είναι παντός καιρού!

Έτσι, γλιτώνετε και ναφθαλίνη και χώρο από το πατάρι, όπου καταλήγουν τα περισσότερα νυφικά!