Προνοήστε για τη δεξίωση

Προνοήστε για τη δεξίωση

Εκτός από την εκκλησία, θα πρέπει να κλείσετε εγκαίρως και τον χώρο δεξίωσης.

Στην Ελλάδα υπάρχουν κυριολεκτικά αμέτρητοι χώροι οι οποίοι ενοικιάζονται για δεξιώσεις γάμων. Από αυτούς κάποιοι είναι επιεικώς απαράδεκτοι, κάποιο είναι εξαιρετικοί αλλά υπερτιμημένοι, άλλοι αδιάφοροι για τα γούστα σας, άλλοι ιδανικοί για τα γούστα πολλών κ.ο.κ.

Εσείς τώρα φανταστείτε πως πρέπει να επισκεφθείτε ένα μεγάλο τμήμα τους προκειμένου να δείτε το χώρο, να συζητήσετε μαζί με τους υπεύθυνους, να συζητήσετε τις τιμές και τη διαρρύθμιση και στη συνέχεια να διαπραγματευτείτε τους όρους για τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Τη συγκεκριμένη ημερομηνία;

Έχετε ξοδέψει τόσο χρόνο ψάχνοντας παντού, όλα τα μέρη που επισκεφθήκατε έχουν κάποια μικροσκοπική η και τεράστια ατέλεια, που όταν πια βρίσκετε μπροστά σας τον χώρο που θα μπορούσε να υποδεχτεί τη δεξίωση του γάμου σας η απάντηση που παίρνετε είναι «Δεν είναι διαθέσιμος αυτή την ημερομηνία».

Έτσι λοιπόν, στην περίπτωση που σκοπεύετε να παντρευτείτε καλοκαίρι που οι συγκεκριμένοι χώροι έχουν ιδιαίτερη ζήτηση, καλό είναι να βρείτε και να κλείσετε τον χώρο πολύ νωρίτερα, ούτως ώστε να μην βρεθείτε με καναπεδάκια και κόκα κόλες στο μπαλκόνι του σπιτιού σας.