Έχετε οικονομικό πρόβλημα;

Έχετε οικονομικό πρόβλημα;

Ελάτε να μείνετε μαζί μου!

Κάποια σοφή φίλη, μου είχε κάποτε πει ότι τα πεθερικά πρέπει να βρίσκονται σε τέτοια απόσταση από το σπίτι του ζευγαριού, που για να κάνουν επίσκεψη θα πρέπει να οδηγούν για τουλάχιστον ένα μισή ώρα.

Η πεθερά της φίλης μου, επειδή προφανώς ήξερε και αυτή την συμβουλή αυτή (και την είχε εφαρμόσει ως νύφη), φρόντισε να δώσει προίκα στον κανακάρη της, το διαμέρισμα στην απέναντι πολυκατοικία (για το ξεκάρφωμα). Βρήκαν πρόφαση το ζευγάρι ότι η δουλειά τους ήταν μακριά, και νοίκιασαν άλλο σπίτι. Η πεθερά όμως, που δεν μπορούσε να το καταπιεί, νοίκιασε το διαμέρισμα πολύ φτηνά, με αποτέλεσμα τα λεφτά να μην επαρκούν για το ενοίκιο του άλλου σπιτιού. ήλπιζε ότι το ζευγάρι δεν θα τα έφερνε βόλτα και θ α γύριζε εκεί.

Επειδή όμως, ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη, και παρόλο που όντως τα παιδιά δυσκολευόντουσαν οικονομικά, η νύφη της βρήκε καλύτερη δουλειά με περισσότερα λεφτά, σε άλλη πόλη. Και όχι μόνο αυτό, αλλά φρόντισε να προσληφθεί και ο άντρας της με πολύ καλύτερους όρους.

Φεύγοντας, η νύφη, φρόντισε να αφήσει πολλές φωτογραφίες τους στην πεθερά της, να της κάνουν παρέα καθημερινά!