Οι δικές σας ιστορίες: Η χαζή πεθερά

Οι δικές σας ιστορίες: Η χαζή πεθερά

Όταν ο Θεός μοίραζε IQ, η συγκεκριμένη πεθερά είχε πάει εκδρομή.

Είμαι δύο χρόνια παντρεμένη με το σύζυγό μου και την πεθερά μου τη γνώρισα λίγο καιρό πριν το γάμο γιατί γνωριστήκαμε και ζήσαμε μαζί στο εξωτερικό. Όταν ήρθαμε στην Ελλάδα παντρευτήκαμε και κάπου τότε άρχισα να καταλαβαίνω τι τρέχει με την οικογένειά του.

Συγκεκριμένα, μπορώ να πω πλέον με σιγουριά ότι η πεθερά μου είναι εντελώς χαζή. Δεν είναι κακιά ή πονηρή. Είναι απλά, χαζή. Ευτυχώς ξέρουμε πως ό,τι κάνει δεν το κάνει από δόλο, ωστόσο, λόγω έλλειψης δημιουργικής σκέψης και κριτικής ικανότητας, αυτό που κάνει τελικά είναι να προκαλεί αρκετά προβλήματα τα οποία εμείς καλούμαστε να λύσουμε.

Για παράδειγμα, βγαίνει από το σπίτι της και ξεχνάει να πάρει τα κλειδιά της, με αποτέλεσμα να πρέπει να πηγαίνουμε να της ανοίξουμε εμείς ή ξεμένει από φάρμακα και πρέπει να τρέχουμε σε διανυκτερεύοντα φαρμακεία. Κοινώς, όλη την ώρα τρέχουμε για πολύ απλά πράγματα που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί αν η πεθερά μου είχε περισσότερο το νου της. Δυστυχώς το πρόβλημα δεν διορθώνεται, οπότε το πήραμε απόφαση.