Ποια είναι τα κριτήρια που χρειάζεται να λάβεις υπόψη για να επιλέξεις το καλύτερο θήλαστρο;

Ποια είναι τα κριτήρια που χρειάζεται να λάβεις υπόψη για να επιλέξεις το καλύτερο θήλαστρο;

Όσες από εμάς είχαν τη χαρά να γίνουν μανούλες, γνωρίζουν καλά πως το «ταξίδι» στον μαγικό κόσμο της μητρότητας είναι γεμάτο μικρές και μεγάλες προκλήσεις.

Μετά τους εννέα πρωτόγνωρους μήνες της εγκυμοσύνης, η διαδικασία της γέννας ήταν η πρώτη πρόκληση που χρειάστηκε να αντιμετωπίσουμε, όμως η αμέσως επόμενη, δηλαδή αυτή του θηλασμού, αποδείχτηκε ακόμη πιο δύσκολη. Εάν βρίσκεσαι ακόμη στην αρχή αυτού του «ταξιδιού», οφείλω να σε ενημερώσω πως ακόμη και αν το προσωπικό του νοσοκομείου σου παρείχε όλες τις απαραίτητες κατευθύνσεις, δεν αργεί η στιγμή που θα συνειδητοποιήσεις πως δεν αρκεί να γνωρίζεις πώς θα θηλάσεις το μικρό σου, αλλά να βρεις και τον τρόπο να εντάξεις αυτή την «τρυφερή» ιεροτελεστία στο πολυάσχολο πρόγραμμά σου.

Η αλήθεια είναι πως η καθημερινότητα για μία εργαζόμενη μαμά όπως εσύ, μπορεί να γίνει ιδιαίτερα απαιτητική, ωστόσο το μωρό σου είναι για εσένα προτεραιότητα και θες να του προσφέρεις μόνο το καλύτερο. Σίγουρα στο εμπόριο υπάρχουν αμέτρητα υποκατάστατα γάλακτος, όμως κανένα από αυτά δεν μπορεί να αναπληρώσει την υψηλή θρεπτική και συναισθηματική αξία του μητρικού γάλακτος. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να αναζητήσεις άμεσα ένα καινοτόμο θήλαστρο, το οποίο θα σου δίνει τη δυνατότητα να παραμένεις συνεπής στις υποχρεώσεις σου αλλά και στις καθημερινές ανάγκες του μωρού, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ακριβώς επειδή έχω διανύσει όλα τα στάδια της μητρότητας και μάλιστα δις, παρακάτω έχω συγκεντρώσει τα κριτήρια που χρειάζεται να λάβεις υπόψη, πριν επιλέξεις τον «σύμμαχο» που θα σε βοηθήσει να αγκαλιάσεις την πρόκληση του θηλασμού.

Εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη ποσότητα σε λιγότερο χρόνο

Ο μεγαλύτερος αντίπαλος στην καθημερινότητα μίας σύγχρονης μαμάς είναι ο χρόνος, αφού οι 24 ώρες της ημέρας δεν είναι ποτέ αρκετές για να κάνει όσα θα ήθελε. Αυτός είναι και ο λόγος που το θήλαστρο το οποίο θα επιλέξεις, χρειάζεται να σου εξασφαλίζει τη μέγιστη ποσότητα γάλακτος, στον λιγότερο δυνατό χρόνο. Και κάτι τέτοιο, μπορεί να το καταφέρει μόνο το σύγχρονο ηλεκτρικό θήλαστρο της Philips Avent, το οποίο χάρη στην τεχνολογία Natural Motion, είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να μιμείται τις κινήσεις θηλασμού του μωρού σου, να διεγείρει τη θηλή και έπειτα να μεταβαίνει με ευκολία στη λειτουργία άντλησης. Ασκώντας την ιδανική ποσότητα διέγερσης και αναρρόφησης της θηλής, σου παρέχει τη μέγιστη και ταχύτερη ροή γάλακτος, ενώ μπορείς να το προσαρμόσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σου. Πιο συγκεκριμένα, διαθέτει οκτώ επίπεδα διέγερσης, 16 επίπεδα άντλησης και ένα εύκαμπτο μαξιλαράκι σιλικόνης για μία απόλυτα εξατομικευμένη εμπειρία.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr