Η διακριτικότητα είναι χρυσή αρετή

Η διακριτικότητα είναι χρυσή αρετή

Πεθερούλες εξασκήστε την αρετή της διακριτικότητας στον γάμο του παιδιού σας και προσπαθήστε να διαπρέψετε σε αυτήν.

Αν δεν μιλάμε για κάποιον πολύ πολύ αγαπημένο σας φίλο/ συγγενή με τον οποίο θέλετε οπωσδήποτε να μοιραστείτε αυτό το χαρμόσυνο νέο, κρατήστε το για τον εαυτό σας. Ειδάλλως ο γάμος κινδυνεύει να γίνει γνωστός πρώτα στους άλλους και έπειτα στους υπεύθυνους του κέτερινγκ εξαιτίας σας και να φέρετε σε πολύ δύσκολη θέση τους μελλόνυμφους που θα βρεθούν αντιμέτωποι με εκείνους που θα θέλουν να τους ευχηθούν την ώρα την καλή -αλλά μπορεί να μην έχουν χωρέσει στη λίστα καλεσμένων.

Καταλαβαίνουμε πως είστε ενθουσιασμένη και θέλετε να το κάνετε γιγαντοαφίσα και να το τοιχοκολλήσετε στους δρόμους της γειτονιάς σας (και του παρακάτω μαχαλά), να βάλετε φωτιά στα τηλεφωνικά καλώδια και να μάθετε να χρησιμοποιείτε ακόμα και το computer για να το ποστάρετε σε ό,τι social media έχετε ακουστά αλλά δεν είναι αυτός ο ενδεδειγμένος τρόπος να αντιμετωπίσετε την ανακοίνωση που σας έγινε και σας γέμισε χαρά.

Πρόκειται για μια πολύ προσωπική στιγμή του παιδιού σας και του συντρόφου του, την οποία επιθυμεί να διαχειριστεί σύμφωνα με τα δικά του στάνταρ και να κάνει γνωστό το ευχάριστο γεγονός του γάμου του στον δικό του χρόνο, με τον δικό του τρόπο και, κυρίως, σε εκείνους με τους οποίους επιθυμεί να γιορτάσει τη μεγάλη στιγμή μαζί. Εσείς, απλώς, χοροπηδήξτε από χαρά και κάντε υπομονή ώσπου να αρχίσουν να σας παίρνουν συγγενείς και φίλοι για να σας δώσουν τα συγχαρίκια και τότε θα μπορείτε, πια, να αναφωνήσετε όλο χαρά και να ξετυλίξετε με άνεση τον ενθουσιασμό σας.