Τελικά ποια θα φορέσει το νυφικό, η νύφη ή η πεθερά;

Τελικά ποια θα φορέσει το νυφικό, η νύφη ή η πεθερά;

Η ιστορία μιας αναγνώστριας που παραλίγο να μην παντρευτεί.

Με το Γιώργο είμαστε μαζί τα τελευταία τρία χρόνια και μόνο καλύτερη θα μπορούσα να πω πως έχει γίνει η ζωή μου. Γνωριστήκαμε στη δουλειά, ερωτευτήκαμε και ξεκινήσαμε να βγαίνουμε χωρίς να ξέρουμε πού θα μας πάει όλο αυτό.

Τελικά ταιριάξαμε περισσότερο από όσο υπολογίζαμε και πήραμε την απόφαση να ενώσουμε τις ζωές μας και επίσημα πλέον οργανώνοντας το γάμο μας και ένα πάρτι για όλους μας τους φίλους, φέτος το καλοκαίρι. Αυτό που έζησα στο γάμο μου σας εύχομαι να μην το ζήσετε ποτέ.

Η πεθερά μου όχι μόνο δε βρισκόταν στο πλευρό μου, αλλά με έσπρωχνε, έμπαινε ανάμεσα σε εμένα και το γαμπρό κατά τη διάρκεια του μυστηρίου και μάλιστα δε με άφησε ούτε να του πατήσω το πόδι. Ακόμα και την ώρα που έπρεπε να φιληθώ με τον άντρα μου μπήκε στη μέση και άρχισε να φωνάζει «αφήστε τα αυτά για το σπίτι σας, σας βλέπει και ο ξένος κόσμος». Σα να μην έφτανε αυτό όταν ήρθε η ώρα για τις φωτογραφίες ζήτησε να φωτογραφηθεί μόνη της με το γαμπρό κρατώντας την ανθοδέσμη μου, ενώ με εμένα σχολίασε πως «δεν υπάρχει λόγος να φωτογραφηθούμε μαζί, λέτε να μην την ξαναδώ;».

Αν δεν αγαπούσα τόσο πολύ το σύντροφό μου, δεν ξέρω και εγώ σε τι σημείο θα είχα φτάσει. Ευτυχώς μου κατέστρεψε μόνο μία μέρα από τη ζωή μου γιατί από τότε την έχουμε απομακρύνει αρκετά από την καθημερινότητά μας.