H ανυπόμονη πεθερά

H ανυπόμονη πεθερά

Εγώ πότε θα γίνω γιαγιά;

Ακριβώς αυτή είναι η φράση που μουρμουράει αυτή η πεθερά ασταμάτητα: «Εγώ πότε θα γίνω γιαγιά;». Δεν παίζει ρόλο που εσείς δουλεύετε δωδεκάωρα κάθε ημέρα και η Ελλάδα καταρρέει. Αυτή η γυναίκα μια αγαστή επιθυμία έχει, να γίνει γιαγιά.

Βλέπετε έχει μάθει πως με το που παντρεύεται ένα ζευγάρι πρέπει να βάλει μπρος τη μηχανή παραγωγής παιδιών ασχέτως των υπολοίπων προτεραιοτήτων. Για να πετύχει το στόχο της αν δει ότι ο καιρός περνά, θα σας χτυπήσει στο συναίσθημα. Το ότι είναι μια μεγάλη γυναίκα και δεν έχει πολλές χαρές ακόμη στη ζωή της θα γίνει η καραμέλα στο στόμα της. Στη συνέχεια παραδείγματα με όλες τις φίλες τις που πια είναι γιαγιάδες θα βομβαρδίσουν τα αυτιά σας και τέλος μέχρι και μαντζούνια θα παρουσιαστούν για να «πιάσετε» καρπό κοιλίας πιο εύκολα.

Εσείς το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να τις ξεκαθαρίσετε πως να κάνετε ένα παιδί είναι στο πρόγραμμα σας (ακόμη και αν δεν είναι δεν χρειάζεται να πείτε όλη την αλήθεια. Αφήστε ένα παράθυρο ανοικτό), απλά θέλετε χρόνο για να μπείτε σε μια σειρά στα οικονομικά και εν γένει στη ζωή σας. Έτσι θα κερδίσετε αρκετό χρόνο και την ησυχία σας. Από κει και πέρα οπλιστείτε με κουράγιο και υπομονή.