Ποια είναι τα χειρότερα δώρα που μπορείτε να λάβετε από την πεθερά σας;

Ποια είναι τα χειρότερα δώρα που μπορείτε να λάβετε από την πεθερά σας;

Καμιά φορά χειρότερα δε γίνεται.

Αυτό το αγόρι σας αρέσει πολύ και νιώθετε πως είστε έτοιμοι να κάνετε μαζί του το επόμενο βήμα. Βγήκατε σε όλα τα μπαρ της πόλης, ήπιατε το ένα ποτό μετά το άλλο, κάνατε εκδρομές, είδατε όλες τις τελευταίες σειρές στην τηλεόραση και γενικά ήρθατε πιο κοντά. Το μόνο που θα μπορούσε να μπει ανάμεσά σας είναι ο αστικός μύθος της κακιάς πεθεράς και η μαμά του λεγάμενου δε σας φαίνεται για τέτοια. Όποιος βιάζεται να βγάλει συμπεράσματα σκοντάφτει, γι' αυτό καλύτερα διαβάστε την παρακάτω λίστα δώρων προσεκτικά. Εάν η εν δυνάμει πεθερά σας κάνει τέτοια είδους δώρα, καλύτερα κρατήστε μικρό καλάθι γιατί ίσως να μην είναι τόσο αθώα, όσο νομίζατε.


Χειροτεχνίες, πλεκτές κάλτσες με το μονόγραμμά σας, πήλινα αντικείμενα, χάρτινα origami και άλλα δημιουργήματα χομπισμού είναι ό, τι πρέπει για τον ελεύθερο χρόνο μας. Όταν αυτά γίνονται δώρο και μάλιστα από τη μαμά του λεγάμενου, τότε κάτι δεν πάει καλά.


Παιδικά ρουχαλάκια, βρεφικά παιχνίδια, αρκουδάκια, κρέμες θηλασμού, ακόμα και πιπίλες θα μπορούσαν να είναι χρήσιμα ακόμα και χαριτωμένα. Υπάρχει όμως μία μικρή λεπτομέρεια. Δεν είστε έγκυος και δεν έχετε παιδί. Η πεθερά προσπαθεί να σας πει κάτι, αλλά ίσως εσάς δε σας αφορά στην προκειμένη περίπτωση.


Κολλητά φορέματα, ασφυκτικά μπλουζάκια και πουκάμισα που τα φοράτε και ξηλώνονται τα κουμπιά. Μπορεί να μην ξέρει τι νούμερο φοράτε, αλλά θα μπορούσε να μαντέψει με περισσότερη ακρίβεια, ή έστω ας σας τα έπαιρνε πιο μεγάλα. Κάτι δε μας αρέσει σε αυτά τα δώρα.


Βιβλία που έχουν σκίσει σε πωλήσεις όπως το «Απλώς δε σε γουστάρει», «Μην τον ξαναπάρεις τηλέφωνο δε θα το σηκώσει», «Πώς να τον χωρίσεις σε δέκα μέρες» και άλλα είναι τέλεια για την παραλία και τις χαλαρές σας μέρες όταν δε θέλετε να πολυσκοτιστείτε. Εάν όμως αυτά τα υπέροχα αναγνώσματα είναι δώρο από την αγαπημένη σας πεθερά, μήπως θα έπρεπε να είστε πιο προσεκτική;