Η πεθερά δεν-με-μέλει

Η πεθερά δεν-με-μέλει

Αγαπημένο μου Queen.gr

η δικιά μου ιστορία έχει κάτι από λάμψη Hollywood: βλέπεις η δική μου πεθερά έχει αποφασίσει πως θα μείνει για πάντα νέα (και αν υποψιαστώ ότι το κάνει για τον γιόκα της, θα πηδηχτώ από το παράθυρο).

Που λέτε, η κυρία Τζίνα τα'χει τα χρονάκια της αλλά άμα μας βάλετε δίπλα δίπλα, με κάνεις και θεία της. Διότι η κυρία Τζ. δεν χαλάει για τίποτα την ζαχαρένια της- δεν'πα να χάνεται ο κόσμος γύρω της, εκείνη δεν χάνει το μάθημα γιόγκα που πάει με την κολλητή της την Τασία. Δεν'πα να σέρνομαι με 40 πυρετό και να λιώνω στον καναπέ, εκείνη θα κάνει το mani-pedi της και αφού σιγουρευτεί πως έχουν στεγνώσει καλά τα νυχάκια της, μπορεί να περάσει να κάτσει λίγο την μικρή μπας και κάνω κανένα ζεστό μπάνιο κάπως να ζεσταθεί το κοκαλάκι μου από τα ρίγη. Για να μην πω το άλλο: που κάθε φορά που άντρας φεύγει για επαγγελματικό ταξίδι, παίρνει μαζί του και τις παραγγελίες για το beaute της μαμάς, με τις κρέμες τις πολύ ψαγμένες που δεν υπάρχουν στην Ελλάδα, για να είναι το δερματάκι τσίτα ,να την βλέπει η Τασία να τρώει τα λυσσακά της. Και να πούμε πως τον κυρ Σταύρο τον έχει σήκω-σήκω κάτσε- κάτσε, διότι άμα τα πάρει στο κρανίο η κυρία Τζ μπορεί και να τον παρατήσει και να πεταχτεί ένα Παρισάκι να ξεδώσει.

Τώρα θα μου πεις, εγώ γιατί κάθομαι και τα γράφω αυτά; Γιατί σήμερα συνειδητοποίησα πως την ζηλεύω και πως όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω σαν την κυρία Τζ.- μια κυρία δεν με μέλει.


Σταυρούλα, 38