Οι δικές σας ιστορίες: Τα πεθερικά έχουν γιο από την κόλαση

Οι δικές σας ιστορίες: Τα πεθερικά έχουν γιο από την κόλαση

Η συμπεριφορά των πεθερικών είναι ανεκτή. Η συμπεριφορά του γιού τους όμως, είναι πέρα από κάθε φαντασία...

Η ιστορία μου είναι ιδιαίτερη και τρομερά άσχημη. Και η αλήθεια είναι ότι αφορά περισσότερο το σύζυγό μου παρά εμένα. Η κατάσταση έχει ως εξής. Οι γονείς του άντρα μου είναι αρκετά μεγάλοι σε ηλικία και γενικά πολύ δεμένοι μεταξύ τους. Όταν πριν από μερικούς μήνες ο πατέρας του έπαθε εγκεφαλικό, η μητέρα του δεν άντεξε και έπαθε κι αυτή. Αυτή τη στιγμή συντηρούνται μόλις και μετά βίας στη ζωή και το κλίμα είναι γενικά πολύ βαρύ.

Σε όλη μας τη ζωή με το σύζυγό μου δεν είδαμε τίποτα καλό και από τους δύο, ενώ αντίθετα τους βοηθούσαμε σε όλα και τους παρατηρούσαμε να προσφέρουν διαρκώς στον αδελφό του, ο οποίος ήξερε μόνο να τους εκμεταλλεύεται και αυτούς και εμάς και όλο τον κόσμο γενικότερα.

Αυτή τη στιγμή ξέρουμε πως δολοπλοκεί με ιδιαίτερα ύπουλα και αισχρά μέσα ώστε να αρπάξει όσα περισσότερα μπορεί από την περιουσία τους και εμείς δεν μπορούμε αλλά ούτε και θέλουμε να παίξουμε το βρώμικο παιχνίδι του για να πάρουμε αυτά που δικαιούμαστε. Στην τελική, οι άνθρωποι είναι ακόμη ζωντανοί και μου φαίνεται πολύ χυδαίο όλο αυτό που κάνει ο ίδιος τους ο γιος.