Είμαστε μια ωραία παρέα είμαστε

Είμαστε μια ωραία παρέα είμαστε

Σίγουρα μια καλή σχέση με την πεθερά εξασφαλίζει και μια ακόμα καλύτερη σχέση με το σύζυγο. Άρα, προκειμένου να κατακτηθεί αυτό, τι είναι μερικές βόλτες με τη μητέρα του συζύγου σας;

Μην περιμένετε η μέτρια ή και κακή σχέση που έχετε με την πεθερά σας να βελτιωθεί ξαφνικά ένα πρωί ως εκ θαύματος. Από την πλευρά σας, ως νεότερη και πιο διαλλακτική, καλό είναι να κάνετε προσπάθειες να την προσεγγίσετε, ώστε να βρεθείτε κοντά της.

Τι καλύτερο λοιπόν από ένα βράδυ στο θέατρο παρέα με την πεθερούλα; Κατανοούμε πως ίσως δεν είναι και η πλέον ονειρεμένη έξοδος της ζωής σας, ειδικά τώρα που είστε παντρεμένη και ο ελεύθερος χρόνος σας έχει περιοριστεί στο ελάχιστο. Χρειάζονται όμως και θυσίες προκειμένου να αποκατασταθούν οι σχέσεις σας με τη μητέρα του συζύγου σας, πράγμα απαραίτητο για υγιείς οικογενειακές σχέσεις. Καλέστε τη λοιπόν στο θέατρο και αφήστε τη να διαλέξει εκείνη το έργο που θα παρακολουθήσετε.

Εννοείται ότι τα εισιτήρια είναι δικά σας και η καλή διάθεση της βραδιάς, δική σας ευθύνη. Αν πάει καλά, μπορείτε να βγείτε μέχρι και στο Zonar's για καφέ και cheese cake!