Χριστουγεννιάτικη glamorous λύση για τα μαλλιά σας. Δείτε τη Μαρία Μενούνος!

Βιβή Αγγελάκη
Χριστουγεννιάτικη glamorous λύση για τα μαλλιά σας. Δείτε τη Μαρία Μενούνος!

Ξεχωρίστε με την πρόταση του οίκου Valentino.


Ο Δεκέμβριος σίγουρα είναι από τους πιο λαμπερούς μήνες του χρόνου, λόγω των Χριστουγέννων, αλλά και από τους πιο αγχωτικούς για εμάς τις γυναίκες, μιας και θέλουμε να ξεχωρίζουμε με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις μας! Έτσι θα ήταν ψέμα αν λέγατε πως δε σκέφτεστε από τώρα τι θα φορέσετε, πως θα βαφτείτε, ποιο χτένισμα ταιριάζει στο στιλ σας, το σχέδιο που θέλετε για τα νύχια σας και πολλά άλλα που μόνο εσείς ξέρετε, για εκείνες τις ημέρες!

Μια πανεύκολη και glamorous λύση για τα μαλλιά σας, αυτές τις γιορτές, έρχεται να δώσει η εμφάνιση της αγαπημένης Ελληνίδας τηλεπερσόνας και σταρ του Hollywood, Μαρίας Μενούνος, προχθές στο Hollywood Reporter's 23rd Annual Women In Entertainment Breakfast που έγινε στο Los Angeles.

Ακολουθώντας το hairstyle που πρότεινε ο αγαπημένος οίκος Valentino, στο fashion show του για αυτό το φθινόπωρο/χειμώνα, η Μαρία μαγνήτισε τα βλέμματα όλων με τη bubble ponytail της. (Δείτε όλο το look της στις φωτογραφίες στη gallery)

maria-menounos-holiday-hairstyle-idea-banded-ponytail-w540

Είναι η πιο trendy εκδοχή της αγαπημένης μας κοτσίδας που θα χαρίσει ένα πραγματικά ξεχωριστό και λαμπερό αποτέλεσμα γι αυτές τις γιορτές, χωρίς ιδιαίτερο κόπο.Ένα χαμηλό σφιχτό ponytail, που ανά μικρά διαστήματα, τοποθετούνται λαστιχάκια κατά από το μήκος της κοτσίδας.

d456e2d08df76bc0b7733b9755209106

Πραγματικά αξίζει να το δοκιμάσετε αυτές τις γιορτές, μόνες σας, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε μια περιουσία στο κομμωτήριο! Για να είστε πάντα μέσα στη μόδα!

e410ebff681e02a521746fa4b9d844f6

Δείτε πως θα κάνετε το bubble ponytail εδώ!

Διαβάστε ακόμη:

Τα τοπ 5 beauty looks της εβδομάδας!

Λάμπουν και χωρίς μακιγιάζ! Δείτε τη selfie των Kendall Jenner και Cara Delevingne