Κάντε τα μαλλιά σας μεταξένια και γυαλιστερά με τη νέα πολυτελή συλλογή της Remington

Κάντε τα μαλλιά σας μεταξένια και γυαλιστερά με τη νέα πολυτελή συλλογή της Remington

H σειρά Silk υπόσχεται να σας ενθουσιάσει

Από λαμπερές μπούκλες, σε ίσια κομψά μαλλιά και επιπλέον επαγγελματικό στέγνωμα ό,τι κι αν επιλέξετε μπορείτε να το τελειοποιήσετε με το εξαιρετικό φινίρισμα της νέας σειράς Silk. Μια πολυτελή συλλογή συσκευών styling από τη Remington. Εφοδιασμένα με κεραμική επίστρωση & εμποτισμένα με πρωτεΐνες μεταξιού σας δίνουν ακριβώς αυτό που χρειάζονται τα μαλλιά σας.

Ισιωτικό

S9600 RETOUCHED 4 plates

Επιτύχετε μεταξένιο αποτέλεσμα και εξαλείψτε το φριζάρισμα με το πιο ζεστό και γρήγορο Ισιωτικό της Remington. Συνδυάστε έξυπνα την προηγμένη κεραμική επίστρωση, εμποτισμένη με πρωτεϊνες μεταξιού για δύο φορές περισσότερη λάμψη. Οι πρωτεϊνες μεταξιού που έχουν εμποτιστεί στο Ισιωτικό, σε συνδυασμό με την υψηλή θερμοκρασία 235 ° C και την turbo λειτουργία στους 240 ° C επιτυγχάνουν σε 30'' πραγματικά μοναδικά αποτελέσματα.

Φαρδύ Ισιωτικό

S9620

Ιδανικό για πιο μακριά μαλλιά, το Φαρδύ Ισιωτικό Silk χαρίζει επαγγελματικά αποτελέσματα κομμωτηρίου σε ελάχιστο χρόνο.

Σεσουάρ

AC9096 Product

Υψηλής απόδοσης σεσουάρ 2400W. Αυτό το υψηλής απόδοσης επαγγελματικό σεσουάρ σας προσφέρει γρήγορο και αποτελεσματικό στέγνωμα. Με μοτέρ 2400W, ταχύτητα 140km/h, γεννήτρια ιόντων και Μεταξένια Κεραμική γρίλια έχετε μεταξένιο αποτέλεσμα κάθε φορά που στεγνώνετε τα μαλλιά σας.

Curling Wand

Κωνικό Κεραμικό ψαλίδι μαλλιών εμποτισμένο με πρωτεϊνες μεταξιού για μπούκλες κομμωτηρίου, δημιουργείστε εύκολα και γρήγορα μπούκλες 25-13mm

Waving Wand

Κεραμικό ελλειπτικό σχήμα για όμορφους κυματισμούς. Με το ελλειπτικό σχήμα και την Μεταξένια Κεραμική επίστρωση δημιουργείτε απαλούς, χωρίς φριζάρισμα, γυαλιστερούς κυματισμούς.

Paddle Brush

Βούρτσα εμποτισμένη με πρωτεϊνες μεταξιού. Ιδανική για να ξεμπλέκετε τα μαλλιά σας και να τους χαρίζετε μεταξένιο, απαλό και λαμπερό αποτέλεσμα.