Αυτές είναι οι παλέτες που λατρεύει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Αυτές είναι οι παλέτες που λατρεύει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Και μπορείς να τις κάνεις δικές σου όλες!

Η Ηλιάνα με τη μεσογειακή της ομορφιά αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο όλα τα νέα makeup trends και για αυτό το λόγο, είναι ambassador του νέου look book tης αγαπημένης μας Radiant Professional. Για το look book ο makeup expert Αχιλλέας Χαρίτος δημιούργησε έξι κολακευτικά μακιγιάζ, τέλεια για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2020.

BG radiant SS20 copy

Από nude και φυσικό «no makeup look», έως πιο έντονα και edgy smoky eyes, και από αψεγάδιαστη επιδερμίδα, σε πιο sun kissed αποτέλεσμα, οι προτάσεις είναι ιδανικές για beauty looks εκλεπτυσμένα, τολμηρά, μοντέρνα αλλά και all time classic, με προϊόντα που αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο την ομορφιά και την ξεχωριστή προσωπικότητα της κάθε γυναίκας. Και κάπως έτσι φτάνουμε στο θέμα μας: Τις παλέτες που αγαπά η Ηλιάνα!

H κινητήριος δύναμη στην οποία είναι βασισμένα και τα έξι μακιγιάζ είναι οι ΝΕΕΣ Limited Edition Multi Palettes, 3 μοναδικές παλέτες μακιγιάζ που βοηθούν την κάθε γυναίκα να κάνει εύκολα και γρήγορα αμέτρητα και ολοκληρωμένα beauty looks.

5201641000915 2

LIMITED EDITION «SUNSET PEACH» PALETTE
Πέντε αποχρώσεις σκιών, ένα blush, ένα highlighter και ένα bronzer σε πλούσιες, peachy, ροδακινί, αλλά και πιο ζεστές, χρυσαφένιες και σοκολατί αποχρώσεις που εντυπωσιάζουν και μαγνητίζουν το βλέμμα. Επιλεγμένες, με γνώμονα να κολακεύουν όλες τις επιδερμίδες και να αναδεικνύουν ιδιαίτερα τις πιο ηλιοκαμένες.

5201641000908 2

LIMITED EDITION «NUDE» PALETTE
Πέντε αποχρώσεις σκιών, ένα blush, ένα highlighter και ένα bronzer σε πιο φυσικές «nude», bronze, copper, άκρως κολακευτικές αποχρώσεις. Εσύ απλά προσάρμοσε την ένταση του χρώματος και διάλεξε εμφανίσεις πρωινές και διακριτικές, ή πιο βραδινές και αισθησιακές, ανάλογα με την ώρα και τη διάθεσή σου!

5201641000946 2

LIMITED EDITION «FACE & CHEEK» PALETTE
Όλα όσα χρειάζεσαι για τέλεια επιδερμίδα αλλά και για ένα κολακευτικό και ολοκληρωμένο μακιγιάζ προσώπου, μέσα σε μια μόνο παλέτα που περιλαμβάνει ένα bronzer, δυο highlighters και δύο ρουζ με τα απαραίτητα χρώματα γι’ αυτή τη σεζόν. Το τέλειο makeup bag item για να έχεις πάντα μαζί σου και αυτό που θα σε συντροφέψει ιδανικά σε κάθε σου ταξίδι.

radiant lipstick 4 1

ΝΕΑ κραγιόν «Glossy» βάζουν την τελική πινελιά σε όλα τα looks και «ντύνουν» τα χείλη σου μέσα από 11 πλούσιες, λαμπερές και δυναμικές αποχρώσεις, που έρχονται για να συμπληρώσουν την περίφημη συλλογή των Advanced Care Lipsticks. Μπορούν να φορεθούν μόνα τους ή σε συνδυασμό με τα υπέροχα Vinyl Gloss για ακόμα πιο αστραφτερή λάμψη.

Πες μας τώρα, δεν θέλεις να τα κάνεις όλα δικά σου; We knew it!

Διάβασε ακόμα: 20 εύκολα μακιγιάζ που μπορείς να κάνεις για να είσαι κομψή έστω και με μάσκα…