Τέλειο nude κραγιόν; Ροζ που πάει σε όλες; Κραγιόν για αφυδατωμένα χείλη; Έχουμε απ᾽όλα…

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Τέλειο nude κραγιόν; Ροζ που πάει σε όλες; Κραγιόν για αφυδατωμένα χείλη; Έχουμε απ᾽όλα…

Οι ερωτήσεις που δεν προλάβαμε να απαντήσουμε με την Αλεξάνδρα…

Την περασμένη εβδομάδα κάναμε ένα φανταστικό live στον λογαριασμό του queen.gr με καλεσμένη την υπέροχη Αλεξάνδρα Σπυριδοπούλου, senior makeup artist της MAC και οι ερωτήσεις πραγματικά δεν σταματούσαν να έρχονται! Απαντήσαμε στις περισσότερες αλλά… κάποιες μας ξέφυγαν. Όχι για πολύ! Τις μάζεψα εγώ σαν καλή παρθένος, τις μετέφερα στην Αλεξάνδρα και ιδού οι απαντήσεις….

maccosmeticsbelgium 91888013 140441214181286 4288414010120543121 n

Τι κραγιόν προτείνεις για αφυδατωμένα χείλη;
«Αρχικά στα αφυδατωμένα χείλη καλό είναι να κάνουμε scrub, υπάρχει το Lip Scrubtious σε διαφορετικές γεύσεις με βασικό συστατικό τη ζάχαρη» μου είπε και συνέχισε: «Λειαίνει τα χείλη, αφαιρεί νεκρά κύτταρα και τα προετοιμάζει για το κραγιόν. Εγώ πάντα βάζω lip conditioner πριν το κραγιόν. Κάνω ουσιαστικά ό, τι κάνω όταν βάζω ενυδατική στο πρόσωπο μου πριν το μακιγιάζ. Ενυδατώνω και τα χείλη μου για να τους δώσω λίγο χρόνο να μαλακώσουν».

MAC LOVE ME LIPSTICK COLLECTION FOR FALL 2019 567x450

«Για τα αφυδατωμένα χείλη είναι καταπληκτικά τα Love Me Lipsticks γιατί περιέχουν διάφορα έλαια αλλά και έλαιο Argan και χαρίζουν σούπερ ενυδάτωση που διαρκεί όλη μέρα» είπε ολοκληρώνοντας. Και τώρα στο φλέγον θέμα…

Ποιο είναι το αγαπημένο σου nude κραγιόν; Ποια είναι τα αγαπημένα σου ροζ κραγιόν; Φυσικά δεν έδωσε μόνο μία απάντηση… Δεν έχει ένα αγαπημένο nude και ένα αγαπημένο ροζ! Μου είπε πολλά και θα τα βρεις στην παρακάτω gallery με αγάπη από την Αλεξάνδρα και εμένα! Και μην ξεχνάς, το 100% των πωλήσεων από τα κραγιόν VIVA GLAM θα διατεθούν για την καταπολέμηση του COVID-19 (ναι, είπε και Viva Glam αποχρώσεις).

Διάβασε ακόμα: Your insta–questions: Πώς μπορώ να φτιάξω φυσικό scrub προσώπου;