5 Πράγματα που πρέπει να προσέξεις ΠΟΛΥ τώρα που θα πας για μανικιούρ

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
5 Πράγματα που πρέπει να προσέξεις ΠΟΛΥ τώρα που θα πας για μανικιούρ

Πρέπει να είσαι σχολαστική και πολύ προσεκτική

Αυτές οι έξι εβδομάδες στην καραντίνα σε έμαθαν να κάνεις σχεδόν τα πάντα από υπομονή ως και μανικιούρ. Με λίγη προσπάθεια και τις πολύτιμες συμβουλές μας, κατάφερες να διατηρήσεις τα νύχια σου πολύ αξιοπρεπή όμως… με το που ανακοινώθηκε πως θα μπορέσεις επιτέλους να κάνεις μανικιούρ, έσπευσες να κλείσεις ραντεβού!

Ερμ… προφανώς και έκλεισες ραντεβού, δεν συγκρίνεται κανένα DIY με την απόλαυση μίας περιποίησης από τους ειδικούς. Η περιποίηση ωστόσο έχει αλλάξει και πρέπει να είσαι extra προσεκτική με πολλά πράγματα. Ασφαλώς, οι ιδιοκτήτες των nail bars κάνουν σχολαστικότατη απολύμανση στις επιφάνειες και στα εργαλεία τους όμως πρέπει και εσύ να είσαι προσεκτική.

Μιας λοιπόν που θα πας για το μανικιούρ σου και αφού περιλαμβάνει περισσότερους κινδύνους από ότι το κούρεμα και η βαφή στο κομμωτήριο (ναι κι όμως) είπαμε να σου θυμίζουμε τι πρέπει να προσέχεις. Βάλαμε λοιπόν όλες μας τις συμβουλές σε μία gallery και θέλουμε να τη διαβάσεις προσεκτικά. Δεν παίζουμε με την υγεία μας και δεν θυσιάσαμε την ελευθερία μας τόσο καιρό για να την πατήσουμε από… λεπτομέρειες. Διάβασε και θα καταλάβεις…

Διάβασε ακόμα: Δες τα 10 πιο hot χρώματα για το πεντικιούρ σου