Όλες οι ΠΟΛΥ ΚΑΚΕΣ beauty ιδέες που είδαμε στο tik tok σε ένα video!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Όλες οι ΠΟΛΥ ΚΑΚΕΣ beauty ιδέες που είδαμε στο tik tok σε ένα video!

Τα χειρότερα beauty fails της καραντίνας 

Όσο καιρό είμασταν κλεισμένες στο σπίτι πέρασαν πολλά από το μυαλό μας. Να κόψουμε αφέλειες, να κάνουμε ανταύγειες, να προσπαθήσουμε να κάνουμε καρέ και ό, τι άλλο μπορεί να φανταστεί ένα μυαλό που πραγματικά πλήττει. Δεν κάναμε ωστόσο τίποτα γιατί ξέρουμε πως μερικά πράγματα απλά πρέπει να τα αφήνεις στους ειδικούς. Δεν σκέφτονται όμως όλοι έτσι. Πολλά κορίτσια και αγόρια αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και, με οδηγό τη βαρεμάρα και πολύ κακές συμβουλές από το internet, είπαν να... μεταμορφώσουν το κεφάλι τους είτε με ψαλίδι είτε με πινέλο.

Το αποτέλεσμα πολλές φορές ήταν αστείο αλλά πολλές ήταν και καταστροφικό. Ναι, μαλλιά είναι αυτά που είδες στην κεντρική φωτογραφία και έπεσαν μετά από ένα DIY ντεκαπάζ. Δες όμως το video με τα -πραγματικά- χειρότερα hair fails που είδαμε στο tik tok και τα λέμε παρακάτω.



Χρειάζεσαι λίγα λεπτά για να συνέλθεις; Πόσο τρομακτικά όλα; Ναι, ασφαλώς και μπορείς να βάψεις τη ρίζα σου στο σπίτι αλλά όλα τα υπόλοιπα θα πρέπει να είσαι σε απόγνωση για να τα επιχειρήσεις μόνη σου χωρίς γνώσεις. Το ντεκαπάζ, εκτός του ότι μπορεί να καταστρέψει κυριολεκτικά τα μαλλιά σου, μπορεί να προκαλέσει έγκαυμα στο δέρμα σου και είναι πολύ επικίνδυνο. Όσο για τα κουρέματα... Δεν ξέρουμε από που να το πιάσουμε και πως να εξηγήσουμε τις αποφάσεις που είδαμε.

Δεν είναι πυρηνική φυσική μερικά πράγματα αλλά οι ειδικοί σπουδάζουν για κάποιο λόγο. Αν ήταν όλα εύκολα τότε θα είμασταν όλοι κομμωτές! Την επόμενη φορά λοιπόν που θα μπεις σε πειρασμό να κόψεις αφέλειες, να κάνεις καρέ ή να κάνεις ντεκαπάζ στο σπίτι, αντί να ψάξεις για συμβουλές στο internet απλά παίξε ξανά αυτό το video για να σου θυμίσει τι μπορεί να πάει στραβά και να σε αποτρέψει από το να γίνεις ένα ακόμα clip σε αυτά τα videos με τα χειρότερα fail.

Διάβασε ακόμα: Αυτό είναι το απόλυτο concealer trick για το καλοκαίρι