Περισσεύει πολλή ενυδατική στα χέρια σου; Ξέρουμε τι να την κάνεις για να μην πάει χαμένη

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Περισσεύει πολλή ενυδατική στα χέρια σου; Ξέρουμε τι να την κάνεις για να μην πάει χαμένη

Είναι το τέλειο hack! 

Δεν ξέρουμε για εσένα αλλά, εμείς, μερικές φορές παρασυρόμαστε όταν βάζουμε την ενυδατική στο πρόσωπό μας. Έχοντας φορέσει essence και ορό πριν από αυτή, καταλήγουμε να παίρνουμε πάρα πολλή στα χέρια μας, περισσότερη από όση χρειάζεται στην πραγματικότητα η επιδερμίδα μας. Αυτό σημαίνει πως η κρέμα μένει στα χέρια μας γιατί, όσο και αν κάνουμε μασάζ, το δέρμα μας δεν την απορροφά.

krema prosopou

Αυτή η ποσότητα κρέμας λοιπόν ξεπλένεται μαζί με τα χέρια μας και πηγαίνει χαμένη. Η σκέψη και μόνο μας σπαράζει την καρδιά αλλά δεν το κάνουμε επίτηδες. Μερικές φορές συμβαίνει και για αυτές ακριβώς τις φορές έχουμε ένα τέλειο κόλπο που, δεν θα σώσει την κρέμα σου αλλά δεν θα την αφήσει και να πάει χαμένη.

Την επόμενη φορά που θα καταλήξεις με περίσσευμα κρέμας στα χέρια σου μην τα πλύνεις. Πέρασέ τα από τις άκρες των μαλλιών σου. Μόνο από τις άκρες όμως. Ναι, η κρέμα του προσώπου σου μπορεί να κάνει καλό και στις ταλαιπωρημένες άκρες σου και θα σου εξηγήσουμε το γιατί αμέσως.

mallia plati

Οι άκρες των μαλλιών είναι νεκρές και έχουν “κενά” στη δομή τους τα οποία έρχονται να αναπληρώσουν οι leave in κρέμες και τα έλαια που τους βάζουμε. Το ίδιο ακριβώς μπορεί να κάνει και η κρέμα προσώπου σου όταν δεν θέλεις να την αφήσεις να πάει χαμένη. Μπορεί να κάνει τις άκρες σου πιο λείες και απαλές και να σε κάνει να νιώσεις λίγο καλύτερα. Δοκίμασέ το...

Διάβασε ακόμα: Hair oiling: Η τεχνική που θα σώσει τα μαλλιά σου μετά το καλοκαίρι