10 ευωδιαστά κεριά για να φτιάξεις ατμόσφαιρα και να μην βγεις από το σπίτι

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
10 ευωδιαστά κεριά για να φτιάξεις ατμόσφαιρα και να μην βγεις από το σπίτι

…δεν χρειάζεται να το κουνήσεις ρούπι!

Εκτός από τον κορονοϊό και τα αυξημένα κρούσματα και την κατάσταση με την Τουρκία, ήρθε στην «παρέα» μας να προστεθεί και ο Ιανός, ο Μεσογειακός τυφώνας για τον οποίο όλοι μιλούν σήμερα. Σύμφωνα με τα δελτία καιρού, θα πλήξει την αττική και γενικά την Ελλάδα και –δεν ξέρουμε για εσένα- αλλά εμείς σα να κουραστήκαμε! Δεν θέλουμε άλλο άγχος και κακά νέα, δεν θέλουμε νεκρούς και καταστροφές, θέλουμε να κλείσουμε την εξώπορτα και να μην ακούμε πλέον κανέναν.

Αυτό άλλωστε μας συμβουλεύουν και οι αρχές που λένε σήμερα και αύριο πως πρέπει να μείνουμε στο σπίτι. Θα μείνουμε λοιπόν και θα φτιάξουμε μία ωραία, cozy ατμόσφαιρα με κεράκια και σνακ και για λίγο θα πατήσουμε ένα pause. Το οφείλουμε στον εαυτό μας γιατί από την άνοιξη ζούμε μόνιμα με ένα άγχος.

Για να χαλαρώσεις λοιπόν και εσύ μαζί μας, ετοιμάσαμε έναν τέλειο, μικρό οδηγό με τα πιο ευωδιαστά και χαλαρωτικά κεριά που δεν μυρίζουν φθινόπωρο, αλλά είναι φρέσκα και τέλεια για την εποχή.

Κάνε ένα ακόμα scroll, δες τα όλα και φτιάξε την δική σου ατμόσφαιρα στο σπίτι, με την οικογένεια ή το σκυλάκι σου, με τις γάτες ή τους φίλους σου ή ακόμα και τελείως μόνη! Θα περάσουν όλα, ας κάνουμε λίγη ακόμα υπομονή!

Διάβασε ακόμα: #tbt Ήξερες ότι το πρώτο κραγιόν σε σχήμα καρδιάς φτιάχτηκε το 1959;