Η Estée Lauder στέλνει το αγαπημένο σου προϊόν… στο Διάστημα

Μαρία Ροδίτη
Η Estée Lauder στέλνει το αγαπημένο σου προϊόν… στο Διάστημα

Το πλήρωμα του Διαστημικού Σταθμού θα παραλάβει έως και δέκα μπουκάλια του νέου ορού περιποίησης της επιδερμίδας.

Η Estée Lauder είναι μια εταιρεία, η οποία έχει προσφέρει πολλά στη βιομηχανία της ομορφιάς εδώ και δεκαετίες. Είναι ένα brand που διαρκώς μας εκπλήσσει θετικά με τα νέα λανσαρίσματά του και τα νέα προϊόντα που παρουσιάζει και στόχο έχουν να βγάλουν προς τα έξω τον πιο όμορφο εαυτό της κάθε γυναίκας.

Ένα από αυτά τα προϊόντα είναι και ο ορός ομορφιάς «Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex». Αυτό το serum αποτελεί το best seller της εταιρείας και περιέχει υαλουρονικό οξύ, το οποίο «κλειδώνει» την υγρασία στο δέρμα για περισσότερες από 72 ώρες και μειώνει αισθητά την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Πρωτοεμφανίστηκε στη δεκαετία του 1980 σαν το πρώτο προϊόν που περιείχε υαλουρονικό οξύ, αλλά με το πέρασμα των ετών αναβαθμίζεται διαρκώς.

serum estee lauder

Και τώρα, στην πιο εξελιγμένη εκδοχή του, ετοιμάζεται να ταξιδέψει… στο Διάστημα. Εκεί, το πλήρωμα του Διαστημικού Σταθμού της NASA θα μαγνητοσκοπήσει και θα φωτογραφήσει σε περιβάλλον μικροβαρύτητας τον συγκεκριμένο ορό και έπειτα η εταιρεία θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει όλο αυτό το υλικό για μελλοντικούς διαφημιστικούς σκοπούς στα social media της. «Χαιρόμαστε πολύ που είμαστε το πρώτο beauty brand, το οποίο φτάνει στο Διάστημα», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της Estée Lauder, Stéphane de La Faverie. «Η NASA βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της εξερεύνησης του Διαστήματος και η Estée Lauder, σαν ηγέτης στη skincare καινοτομία, είναι περήφανη που θα υποστηρίξει την απίστευτη δουλειά που κάνει η NASA για να προωθήσει μια διαστημική οικονομία», συνέχισε.

«Η NASA ανοίγει τον διεθνή Διαστημικό Σταθμό στις επιχειρήσεις ως μέρος των προσπαθειών του οργανισμού να ενθαρρύνει μια δυνατή οικονομία πέρα από τη Γη», εξήγησε ο διευθυντής εμπορικής ανάπτυξης διαστημικών πτήσεων, Phil McAlister. Όσο για το serum; Αναμένεται να λανσαριστεί στις 29 Σεπτεμβρίου και να φτάσει στον Διαστημικό Σταθμό στις 3 Οκτωβρίου. Can't wait!

Διάβασε ακόμα: #trending! Το Red Velvet είναι η πιο εντυπωσιακή απόχρωση για κοκκινομάλλες