Η νέα σειρά περιποίησης προσώπου της DUST + CREAM δημιουργήθηκε για να σου φτιάχνει την κάθε μέρα

Μαρία Ροδίτη
Η νέα σειρά περιποίησης προσώπου της DUST + CREAM δημιουργήθηκε για να σου φτιάχνει την κάθε μέρα

«Today is a good day» λέγεται η νέα σειρά με φυσικά συστατικά.

Η περιποίηση του προσώπου είναι διαφορετική και προσωπική υπόθεση για την κάθε γυναίκα. Άλλες ανάγκες έχει μια γυναίκα με λιπαρό δέρμα, άλλες μία με ξηρή επιδερμίδα, άλλες μία που βλέπει έντονες ρυτίδες στην επιδερμίδα της. Γι’ αυτό ακριβώς δημιουργήθηκε η νέα σειρά περιποίησης προσώπου Today is a good day της DUST+CREAM, η οποία ενσωματώνει τη σοφία της φύσης σε πέντε υπέροχες κρέμες για την περιποίηση και προστασία του γυναικείου προσώπου. Πέντε κρέμες, που κυριολεκτικά μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη.

Και το αξιοσημείωτο σε αυτήν τη νέα σειρά είναι ότι οι μοναδικές ιδιότητες των φυσικών συστατικών των προϊόντων συνδυάζονται με ανάλαφρες υφές και δροσερά αρώματα. Το αποτέλεσμα; Μια εξαιρετικά αέρινα απαλή σύνθεση για κάθε τύπο δέρματος και για τις ανάγκες κάθε γυναίκας.

Η σειρά, όπως σου είπαμε και παραπάνω, περιέχει πέντε διαφορετικές κρέμες προσώπου- φτιαγμένες όλες με φυσικά συστατικά- για να επιλέξει η κάθε γυναίκα αυτή που ταιριάζει στον δικό της τύπο δέρματος.

kremes prosopou

Ας δούμε αναλυτικά τις ανάγκες που καλύπτουν οι πέντε διαφορετικές κρέμες:

  1. Η καθημερινή περιποίηση του προσώπου εξασφαλίζεται με την κρέμα σε μορφή gel για 24ωρη ενυδάτωση, που περιέχει ρόδι, πορτοκάλι και αλόη.
  2. Για πρόσωπα με ανάγκη εξισορρόπησης της λιπαρότητας η κρέμα με εκχύλισμα τσαγιού και πρόπολης αποτελεί την ιδανική λύση.
  3. Ενυδάτωση, αλλά και προστασία από τους ρύπους προσφέρει η ειδική σύνθεση της κρέμας antipollution με ρόδι και πορτοκάλι.
  4. Η σύσφιξη και η αναδόμηση του προσώπου επιτυγχάνονται με την κρέμα ημέρας με εκχυλίσματα πορτοκαλιού και σταφυλιού.
  5. Η δύναμη των θαλάσσιων φυκιών επιστρατεύτηκε, για να ολοκληρωθεί η σειρά με την κρέμα ματιών για εξάλειψη των ρυτίδων και των μαύρων κύκλων.
jpeg dust and cream

Η DUST + CREAM δε φροντίζει, όμως, μόνο για την περιποίηση της επιδερμίδας όλων των γυναικών. Ενδιαφέρεται και για την αειφορία και την προστασία του περιβάλλοντος, καινοτομώντας και σε επίπεδο συσκευασίας. Ναι, καλά κατάλαβες! Όλες οι συσκευασίες των κρεμών της σειράς Today is a good day είναι κατασκευασμένες από ανακυκλώσιμο πλαστικό.

dust cream

Οι νέες κρέμες προσώπου της σειράς Today is a good day αποτελούν μια ακόμα έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσης της DUST+CREAM για συνεχή έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων ομορφιάς και περιποίησης, που συνδυάζουν εξαιρετική ποιότητα σε προσιτές τιμές.

Διάβασε ακόμα: Η Χαρά Παπανικολάου μάς αποκάλυψε όλα τα μυστικά του χθεσινού beauty look της Βίκυς Καγιά