Hot stuff! 10 hot pink κραγιόν για να αντιγράψεις το τέλειο look της Ελιάνας Χρυσικοπούλου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Hot stuff! 10 hot pink κραγιόν για να αντιγράψεις το τέλειο look της Ελιάνας Χρυσικοπούλου

Ήταν πιο όμορφη και sexy από ποτέ και βρήκαμε τα κραγιόν που χρειάζεσαι για να ακολουθήσεις τα vibes της

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι ένα από τα παντοτινά μας girl crushes εδώ στο beauty department και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Θα μπορούσε να είναι η fun, αστεία, έξυπνη αλλά και uber hot κολλητή μας. Εκτός όμως από τον χαρακτήρα της, λατρεύουμε και τα looks της που είναι πάντοτε effortlessly chic αλλά και διασκεδαστικά. Σήμερα μάλιστα, το μακιγιάζ της ήταν… καυτό και έπρεπε να το σχολιάσουμε. Η Ελιάνα βλέπεις υποδέχτηκε με τα καλύτερα vibes το ΣΚ κάνοντας ένα απόλυτα matchy look ταιριάζοντας το φούξια top της με το κραγιόν αλλά ΚΑΙ τη σκιά της!


https://www.instagram.com/p/CNKKpDcrer7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όντας μελαχρινή, το έντονο φούξια της ταιριάζει τέλεια (όπως και όλα τα έντονα χρώματα) και μας άρεσε ιδιαίτερα η λήψη που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram όπου κάθεται σε μία… φούξια καρέκλα και μας στέλνει φιλί. Τώρα λοιπόν που θα μπορούμε να μετακινηθούμε λίγο πιο χαλαρά και ίσως θα απολαύσουμε κάποιες βόλτες στον ήλιο (το ΣΚ θα είναι ανοιξιάτικο) σκεφτήκαμε ότι το μακιγιάζ της Ελιάνας μας είναι ό, τι πρέπει για την εποχή και την περίσταση.

Βρήκαμε λοιπόν όχι ένα αλλά δέκα κραγιόν στην ίδια απόχρωση με αυτό που φορά η Ελιάνα και σου έχουμε το τέλειο tip για να αντιγράψεις το matchy μακιγιάζ της: Αντί να φορέσεις ροζ σκιά όπως εκείνη, απλά πέρνα το ρουζ σου και από τα βλέφαρα για ένα girly, matchy και super fresh αποτέλεσμα. Όσο για το κραγιόν… Θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι παρακάτω. Ελιάνα we love you!

Διάβασε ακόμα: Φαίη Σκορδά! Αυτή ακριβώς είναι η απόχρωση κραγιόν που φόρεσε στα χείλη της