Επιτέλους! Είσαι έτοιμη να ερωτευτείς τα Drunk Elephant;

Επιτέλους! Είσαι έτοιμη να ερωτευτείς τα Drunk Elephant;

Το πολυαναμενόμενο skincare brand επιτέλους στην Ελλάδα, αποκλειστικά στα Sephora!

Η Drunk Elephant ανακοινώνει με μεγάλο ενθουσιασμό την κυκλοφορία του biocompatible skincare brand στην Ελλάδα, αποκλειστικά στα Sephora τον Μάρτιο του 2021. Η δημιουργός της σειράς, Tiffany Masterson, είναι επίσης πολύ ενθουσιασμένη που θα μοιραστεί τη φιλοσοφία των «λιγότερων συστατικών» με τους fans που λάτρεψαν τα προϊόντα της μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και σε ταξίδια τους στις ΗΠΑ. Η προσμονή έχει πλέον κορυφωθεί, καθώς οι fans περιμένουν εδώ και πολύ καιρό τη δυνατότητα αγοράς της επωνυμίας που λατρεύουν πολλοί skincare aficionados σε ολόκληρο τον κόσμο.


https://www.instagram.com/p/CMsDrTdggYx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στην καρδιά της φιλοσοφίας της Drunk Elephant είναι η πεποίθηση ότι αυτά που εξαιρούνται από τα προϊόντα μας είναι τόσο σημαντικά όσο αυτά που περιλαμβάνονται στις συνθέσεις. Συνεπώς, δεν θα βρείτε ποτέ τα Suspicious 6™ (αιθέρια έλαια, οινόπνευμα ξήρανσης, σιλικόνες, χημικά αντιηλιακά, αρώματα/ χρωστικές και λαουρυλοθειικό νάτριο) σε κανένα προϊόν Drunk Elephant. Αφαιρώντας αυτά τα έξι πολύ διαδεδομένα συστατικά, η επιδερμίδα μπορεί να επιστρέψει στην πιο υγιή και ισορροπημένη της κατάσταση. Όλα τα προϊόντα Drunk Elephant είναι συνθέσεις με ιδανικά επίπεδα pH, αναμιγνύονται εύκολα και έχουν υψηλό δείκτη απορρόφησης, έτσι ώστε να μπορείς να δημιουργήσεις τα δικά σου skincare "smoothies".


https://www.instagram.com/p/CMpYkELAOMQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Drunk Elephant ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2013 στις ΗΠΑ με έξι προϊόντα. Σήμερα, εχει αποκτήσει μεγαλή αγαπη απο το κοινό, καθώς μπορούν και απολαμβάνουν ολοκληρωμενες σειρές περιποίησης με προϊόντα για το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα - "get Drunk from head to toe". «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα κυκλοφορήσουμε στην Ελλάδα, με τη βοήθεια των συνεργατών μας στα Sephora», δήλωσε η Masterson. «Περιμένω εναγωνίως οι fans μας στην Ελλάδα να ανακαλύψουν τη φιλοσοφία «λιγότερα συστατικά» για απόλυτη αποκατάσταση της επιδερμίδας!»


https://www.instagram.com/p/CMP1xtOD5hr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη στο ηλεκτρονικό κατάστημα Sephora.gr & mobile app στις 9 Μαρτίου και σε 10 φυσικά καταστήματα Sephora σε όλη τη χώρα στις 22 Μαρτίου. Οι fans μπορούν επίσης να επισκεφτούν την @drunkelephant στο Instagram να μάθουν περισσότερα για το brand αλλά και να μοιραστούν τη δική του skincare εμπειρία μαζί με τους υπόλοιπους λάτρεις του brand απο όλο τον κόσμο!