Editor’s Choice: 5+1 προϊόντα που έχουμε λατρέψει και αξίζει να δοκιμάσεις

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Editor’s Choice: 5+1 προϊόντα που έχουμε λατρέψει και αξίζει να δοκιμάσεις

Κάθε μήνα, περνούν από το beauty department δεκάδες προϊόντα. Κάποια μας αρέσουν περισσότερο από άλλα και για αυτά θα σου μιλήσω σήμερα!

Νιώθω πολύ τυχερή (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη). Το επάγγελμά μου είναι κοριτσίστικο, δημιουργικό και πολύ όμορφο. Γράφω για την ομορφιά και σαν αποτέλεσμα αυτού, έχω την τύχη να λαμβάνω όλα τα λανσαρίσματα της αγοράς πριν ακόμα φτάσουν στα καταστήματα.

Ναι, πολύ συχνά γκρινιάζω ότι «θα με βρουν θαμμένη κάτω από κραγιόν» αλλά έχει λογική η γκρίνια μου. Είναι τόσα τα προϊόντα που θέλω –και πρέπει- να δοκιμάσω που μερικές φορές πελαγώνω.


via GIPHY


Τα βάζω ωστόσο σε σειρά, τα τεστάρω και έτσι έχω πάντα κάτι να πω για όλα. Ανάμεσα στις δοκιμές λοιπόν, υπάρχουν προϊόντα που μου αρέσουν, που με αφήνουν αδιάφορη, που απλά δεν κάνουν για εμένα και κάποια που με ξετρελαίνουν.

Δες εδώ μερικά προϊόντα που με είχαν μουρλάνει πριν λίγο καιρό

Για αυτά σου μιλώ στο editor’s choice της Παρασκευής και το ίδιο θα κάνω σήμερα, αυτή τη βροχερή Παρασκευή. Αυτή τη φορά ξεχώρισα μία τέλεια διορθωτική παλέτα, ένα απίθανα καλοκαιρινό κερί (ναι κερί), μία συλλεκτική παλέτα σκιών, ένα κραγιόν με sexy χρώμα, ένα κονσίλερ όνομα και πράμα και μία κρέμα σώματος που μυρίζει φρεσκάδα.


via GIPHY


Κάνε λοιπόν ένα scroll για να δεις τα 5+1 προϊόντα του σημερινού editor’s choice και αν θέλεις να σου μιλήσω περισσότερο για αυτά, επικοινώνησε μαζί μου με mail ή στο Instagram. Καλό ΣΚ beauty!

Δες τώρα πώς θα προστατεύσεις το μακιγιάζ σου από τον ιδρώτα και… τις καλοκαιρινές μπόρες