Are you ready? Ο Brad Pitt θα λανσάρει το δικό του beauty brand

Μαρία Ροδίτη
Are you ready? Ο Brad Pitt θα λανσάρει το δικό του beauty brand

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Invision

Μπορεί να μην έχεις τη δυνατότητα να δεις από κοντά και να θαυμάσεις τον Brad Pitt, αλλά σύντομα θα μπορείς να έχεις στο νεσεσέρ του τα προϊόντα ομορφιάς που θα λανσάρει.

Άλλος ένας star που «εισβάλλει» στον κόσμο της ομορφιάς. Μετά τη Hailey Bieber, την Kylie Jenner, την Jennifer Lopez, τη Selena Gomez, την Jennifer Aniston και τόσες άλλες celebrities έχουμε την είσοδο ενός άνδρα στη βιομηχανία της ομορφιάς. Ετοιμάσου γιατί… ο Brad Pitt θα λανσάρει τη δική του σειρά περιποίησης της επιδερμίδας.

Ο ηθοποιός ανακοίνωσε το νέο επαγγελματικό του βήμα την Τετάρτη (21/9) στη Βρετανική Vogue αποκαλύπτοντας, μάλιστα, ότι η skincare σειρά που θα κυκλοφορήσει θα ονομάζεται Le Domaine.

Cosmoss: Το νέο beauty brand της Kate Moss προωθεί την αυτοφροντίδα στα σύγχρονα «ταξίδια» της ζωής

Το βασικό συστατικό των προϊόντων Le Domaine

Το brand του Brad Pitt, Le Domaine, θα δημιουργεί skincare προϊόντα τα οποία θα έχουν ως βασικό συστατικό τα σταφύλια, που καλλιεργούνται στο Château Beaucastel, στον αμπελώνα του star στη Γαλλία από τον οποίο βγαίνει και πωλείται ροζέ κρασί.

Britain Bullet Train Premiere

Photo by Scott Garfitt/Invision/AP

Invision

Ο Pitt, όπως παραδέχθηκε στη συνέντευξή του, νιώθει ότι η βιομηχανία της ομορφιάς έχει κατακλυστεί από διασημότητες και δεν θα προχωρούσε σε λανσάρισμα beauty brand, αν πραγματικά δεν πίστευε τα σταφύλια ως συστατικό κι αν όντως δεν είχε δει διαφορά στο δικό του δέρμα. Ο ίδιος, μάλιστα, επικαλέστηκε και έρευνα που έγινε στα σταφύλια του αμπελώνα του από το Πανεπιστήμιο του Bordeaux και η οποία διαπίστωσε ότι τα συστατικά που εμπεριέχονται στα σταφύλια ενισχύουν το κολλαγόνο και έχουν αντιγηραντική δράση.

Η σειρά είναι βιώσιμη, καθώς χρησιμοποιούνται επαναγεμιζόμενα μπουκάλια με καπάκια κατασκευασμένα από βαρέλια κρασιού. Είναι, όμως, και... κάπως ακριβή καθώς τα beauty items κυμαίνονται από 80 μέχρι 385 δολάρια. Η πλήρης γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει ορό, κρέμα και γαλάκτωμα καθαρισμού και όλα αυτά είναι vegan.

Οι δημιουργοί του νέου beauty brand του Brad Pitt

Το Le Domaine δημιουργήθηκε με γνώσεις από την οικογένεια Perrin, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι παραγωγοί οργανικού κρασιού στη νότια Κοιλάδα του Ροδανού στην Ιταλία. Στην έρευνα και στη δημιουργία των προϊόντων συνέβαλαν και ο καθηγητής οινολογίας, Pierre-Louis Teissedre από το Πανεπιστήμιο του Bordeaux καθώς επίσης και ο Nicolas Levy, ένας καθηγητής που ειδικεύεται στην προγηρία, μια γενετική διαταραχή που προκαλεί γρήγορη γήρανση.

France Bullet Train Premiere

AP Photo/Lewis Joly

Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Για να δημιουργηθεί το μπουκαλάκι-αντίδοτο στις ρυτίδες οι Perrins μελέτησαν πάνω από 13 ποικιλίες σταφυλιού με σκοπό να βρουν τον συνδυασμό με τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά αποτελέσματα.