Αόρατο & ανάλαφρο - Αυτό είναι το αγαπημένο αντηλιακό της Kate Moss

Μαρία Ροδίτη
Αόρατο & ανάλαφρο - Αυτό είναι το αγαπημένο αντηλιακό της Kate Moss

Photo by Jonathan Short/Invision/AP

Invision

Η Kate Moss πείστηκε να φοράει αντηλιακό χάρη στις προτροπές της κόρης της, Lila.

Μεσουράνησε στη δεκαετία του 1990 και αποτέλεσε ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της εποχής. Περπάτησε στην πασαρέλα των πιο διάσημων Οίκων Μόδας και φωτογραφήθηκε για τα εξώφυλλα των μεγαλύτερων περιοδικών. Ο λόγος για την… Kate Moss, η οποία – αν και μοντέλο- δεν είναι και τόσο skincare freak. Όχι, πάντως, όσο skincare addict είναι η κόρη της, η Lila Moss.

Γιατί το λέμε αυτό; Διότι η Kate Moss – παρά το γεγονός ότι λάνσαρε δικό της beauty brand- μάλλον ξεχνά να φροντίζει ουσιαστικά την επιδερμίδα της. Και όταν λέω ουσιαστικά εννοώ να χρησιμοποιεί το άκρως απαραίτητο item: το αντηλιακό.

Cosmoss: Το νέο beauty brand της Kate Moss προωθεί την αυτοφροντίδα στα σύγχρονα «ταξίδια» της ζωής

Το αγαπημένο αντηλιακό της Kate Moss και η προτροπή της κόρης της

Για την ακρίβεια, η Kate Moss πριν λίγο καιρό ξεκίνησε να φορά εντατικά και καθημερινά αντηλιακό και αυτό συνέβη έπειτα από προτροπή της 19χρονης κόρης της, Lila Moss. «Αυτό είναι καινούριο στο πρόγραμμά μου: το αντηλιακό», είπε η Kate Moss πρόσφατα στη Vogue.

2022 MET Museum Costume Institute Benefit Gala

H Kate Moss με την κόρη της, Lila Moss

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

AP

Και πρόσθεσε: «Η κόρη μου μου τη λέει συνέχεια. ''Μαμά, πρέπει να φοράς αντηλιακό’’. Ξέρω ότι είναι σημαντικό». Αλλά ποιο αντηλιακό φορά πλέον η Kate Moss; Ένα από τα καλύτερα που κυκλοφορούν στην αγορά.

Το 48χρονο μοντέλο, λοιπόν, φοράει το La Roche-Posay Anthelios Invisible Solar Fluid, το οποίο αποτελεί μια φόρμουλα με καταπραϋντικά και αντιοξειδωτικά στοιχεία και είναι εξαιρετική επιλογή για ευαίσθητους τύπους δέρματος. Άσε που είναι ανάλαφρο και σχεδόν διάφανο... Τόσο ελαφρύ όσο δεν φαντάζεσαι.

LA_ROCHE_POSAY.jpg

Η προτροπή της Lila Moss στη μαμά της για μάσκα ομορφιάς ύπνου

Το αντηλιακό δεν είναι η μοναδική beauty σύσταση που κάνει η Lila Moss στη μητέρα της. Η 19χρονη προτρέπει συχνά την Kate Moss να φορά μάσκα ύπνου και συγκεκριμένα τη Laneige Lip Sleeping Mask.

laneige_sleeping_mask.JPG

LANEIGE, Cica Sleeping Mask Hydrating Face Mask

«Η Lila έχει μεγαλύτερη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας από εμένα», έχει πει η Kate Moss προσθέτοντας ότι η κόρη της το έχει και με το μακιγιάζ. Όσο για την Kate; Εκείνη δεν φορά καθόλου foundation. «Πάντα μου άρεσε το μακιγιάζ, αλλά έζησα την εποχή του grunge. Ήταν μόδα το λίγο μαύρο eyeliner και μετά το λίγο κραγιόν στα μάγουλα», θυμάται το supermodel για την εποχή που ξεκίνησε την καριέρα της. Τώρα, ωστόσο, είναι λίγο πιο τολμηρή και προτιμά τις περισσότερες φορές να φορά μάσκαρα και σκιές ματιών... ακόμα και χωρίς makeup.