Cosmoss: Το νέο beauty brand της Kate Moss προωθεί την αυτοφροντίδα στα σύγχρονα «ταξίδια» της ζωής

Μαρία Ροδίτη
Cosmoss: Το νέο beauty brand της Kate Moss προωθεί την αυτοφροντίδα στα σύγχρονα «ταξίδια» της ζωής

Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File

AP

Την είσοδό της στον κόσμο της ομορφιάς και του well being κάνει η Kate Moss με το brand Cosmoss.

Είναι πολλά τα διάσημα κορίτσια αυτού του κόσμου που τα τελευταία χρόνια κάνουν δυναμική είσοδο στον κόσμο του beauty λανσάροντας το δικό τους brand. Η Jennifer Aniston, η Hailey Bieber, η Kylie Jenner και η Selena Gomez είναι μόνο μερικές από αυτές. Στο club τώρα, όμως, μπαίνει και η Kate Moss με το beauty brand Cosmoss.

Το 48χρονο μοντέλο αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική του εταιρεία ομορφιάς και wellness και με ένα reel που δημοσιεύθηκε στο Instagram του πρακτορείου της, κοινοποίησε το νέο εγχείρημά της.

Το make up trick για να αποκτήσεις γωνίες στο πρόσωπο όπως η Kate Moss

Η ανακοίνωση για το λανσάρισμα του Cosmoss by Kate Moss

«Σαγηνευτικό και μαγικό. Το Cosmoss είναι η αυτοφροντίδα που δημιουργήθηκε για τα σύγχρονα ταξίδια της ζωής. Ερχόμαστε 1.9.2022. Μπείτε στο www.cosmossbykatemoss.com», έγραψε η Kate Moss στην ανάρτησή της - στην οποία και περπατά γυμνή- ανακοινώνοντας έτσι την ημερομηνία λανσαρίσματος του brand, αλλά και το site στο οποίο όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν τα προϊόντα της.

https://www.instagram.com/p/ChmmdQnDjiW

Σύμφωνα με το bio στο Instagram του Cosmoss, το concept είναι ένα «beauty & wellness brand από την Kate Moss».

Τι είναι το Cosmoss

Σύμφωνα με τo Instagram, το brand θα είναι «σαγηνευτικό και μαγικό», αν και είναι περιορισμένες οι λεπτομέρειες. Σε ένα post αναφέρεται: «Το Cosmoss έχει δημιουργηθεί για την αυτοφροντίδα για τα σύγχρονα ταξίδια της ζωής – μια γιορτή της κάθε ημέρας ακριβώς όπως είναι, με όλες τις ατέλειές της. Κάθε προϊόν έχει δημιουργηθεί σχολαστικά με γνώμονα την ευημερία. Κάθε τελετουργικό ανοίγει μια πόρτα στην ισορροπία, την αποκατάσταση και την αγάπη».

https://www.instagram.com/p/ChmmzJNs8-0

Φαίνεται, λοιπόν, ότι έχουμε να κάνουμε με ένα brand παρόμοιο με το Goop και το Poosh, το οποίο θα προσφέρει ό,τι χρειάζεται ο καθένας για το self care του και για να ζει μια καλή ζωή α λα Kate Moss.

Και αυτό το επιβεβαιώνει και το Cosmoss Instagram, το οποίο αναφέρει ότι «θα βασιστεί στην εξαιρετική εμπειρία της Kate Moss». Όσο για τον ιστότοπο; Φαίνεται να αφορά ένα ολιστικό concept, έχει «ουράνιο» λογότυπο και παρουσιάζει μια καλλιτεχνική φωτογραφία ενός θολού χωραφιού με σιτάρι.

Τι σημαίνει Cosmoss

Το όνομα Cosmoss φαίνεται να είναι ένα παιχνίδι με το επώνυμo της Moss και τη λέξη Cosmos. Το cosmos είναι ένα άλλο όνομα για το σύμπαν, σύμφωνα με τη wikipedia. «Η χρήση της λέξης σύμπαν υπονοεί ότι βλέπεις το σύμπαν ως ένα περίπλοκο και τακτοποιημένο σύστημα ή οντότητα», αναφέρεται χαρακτηριστικά.