CHANEL: Η νέα μάσκαρα NOIR ALLURE υπόσχεται βλεφαρίδες με μάκρος, όγκο και ασυναγώνιστη γοητεία

CHANEL: Η νέα μάσκαρα NOIR ALLURE υπόσχεται βλεφαρίδες με μάκρος, όγκο και ασυναγώνιστη γοητεία

Στη CHANEL, το μαύρο χρώμα είναι ένα και πολλά μαζί. Ποτέ το ίδιο, αλλά πάντα ξεχωριστό. Γι’ αυτό και για τη NOIR ALLURE, ο Οίκος Μόδας φρόντισε να εμπλουτίσει την iconic απόχρωση με μια πρόσθετη πινελιά.

Το σχήμα της είναι ξεκάθαρο. Η μαύρη συσκευασία της, που τονίζεται με χρυσό, μαρτυρά την υπογραφή της. Ο ακαταμάχητα εύκολος τρόπος με τον οποίο ανοίγει είναι προφανής. Ωστόσο, κάτι έχει αλλάξει.

Μια μακρύτερη σιλουέτα που υποδηλώνει ένα καλά κρυμμένο μυστικό, ένα όνομα που πρέπει να είναι αυτονόητο αλλά χρησιμεύει μόνο για να δημιουργεί ακόμα περισσότερο μυστήριο... Δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο κι όμως, είναι πραγματικά αυτό που πιστεύουμε ότι είναι;

Η μάσκαρα NOIR ALLURE γράφει το επόμενο κεφάλαιο μιας ιστορίας που αφηγείται ένα απαράμιλλο κλικ, το οποίο είναι ατελείωτα κομψό και είναι αυτό της γοητείας της CHANEL.

MASCARA_CHANEL.jpeg

Θέμα γοητείας

Τα μάτια μεταφέρουν την ειλικρίνεια ενός συναισθήματος, το μουρμουρητό μιας επιθυμίας, κάτω από τολμηρές, curly, τέλεια καθορισμένες βλεφαρίδες που ενισχύονται από ένα έντονο χρώμα. Αυτό το έντονο χρώμα χαρίζει η νέα μάσκαρα της CHANEL, NOIR ALLURE, η οποία εμπεριέχει την ουσία της γοητείας της CHANEL, μαζί με κάθε λεπτομέρεια του μοναδικού λεξιλογίου της.

Ακολουθώντας τα avant-garde βήματα της Gabrielle Chanel, η ολοκαίνουρια μάσκαρα φέρει τον παράδοξο χαρακτήρα της, τόσο μην τηρώντας την παραδοσιακή ιδέα τού τι πρέπει να είναι μια μάσκαρα όσο και κρατώντας το παγκόσμιο μυστικό της ομορφιάς για όλες τις γυναίκες. Μια πρόκληση τόσο για την εποχή όσο και για τις τάσεις, προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό αισθητικής γοητείας, λειτουργικότητας και απόδοσης.

Ένα νέο αξεσουάρ στην εμβληματική συλλογή CHANEL, το NOIR ALLURE είναι η επιτομή της γοητείας της CHANEL, στις άκρες των βλεφαρίδων.

CHANEL1.jpeg

Ένα εμβληματικό κλικ

Φυσικά, υπάρχει το κομψό κλικ, μια ηχώ στον ήχο του εμβληματικού κραγιόν του Οίκου. Όπως το ROUGE ALLURE, έτσι και η NOIR ALLURE κάνει την καθημερινότητα ασυνήθιστη και επαναφέρει αυτό το βήμα ομορφιάς στο πλήρες μεγαλείο του. Επανασχεδιασμένο για να προσαρμόζεται σε αυτήν τη νέα, μονολιθική συσκευασία, το έξυπνο, πατενταρισμένο σύστημα ανοίγματος και κλεισίματος εγγυάται ότι η αεροστεγής θήκη παραμένει τέλεια σφραγισμένη. Μια εκλεπτυσμένη σιλουέτα που αναδεικνύει τον αισθησιασμό με τον οποίο εφαρμόζεται, την επιβεβαίωση μιας γυναίκας με αυτοπεποίθηση, που έχει επίγνωση της δικής της γοητείας.

Μια ζωντανή, μυστηριώδης απόχρωση του μαύρου

Στη CHANEL, το μαύρο χρώμα είναι ένα και πολλά μαζί. Ποτέ το ίδιο, αλλά πάντα ξεχωριστό. Για τη NOIR ALLURE, η CHANEL εμπλούτισε την iconic απόχρωση με μια πρόσθετη πινελιά. Υπερβολικά έντονη, έχει εμποτιστεί αριστοτεχνικά με μια νότα κόκκινου. Αυτή η υπόνοια της «φωτιάς» γίνεται αντιληπτή μόνο κατά την εφαρμογή, και την ώρα που αντανακλάται στον καθρέφτη.

CHANEL2.jpeg

Αν και ανεπαίσθητη, η παρουσία του κόκκινου είναι «κλειδί»: καθιστά αυτή τη νέα απόχρωση του μαύρου ακόμα πιο ζωντανή και μαγνητική, μυστηριώδη και απροσδιόριστη, με σκοπό οι βλεφαρίδες να μαγέψουν. Κομψό, τολμηρό μαύρο: το NOIR ALLURE πλαισιώνει τα μάτια με μοναδική ένταση.

Μάτι… ολοκαίνουριο

Ποτέ μην κάνεις πάρα πολλά ή πολύ λίγα. Η επίτευξη της τέλειας ισορροπίας που καθορίζει αυτόν τον εκλεπτυσμένο αλλά απλό σχεδιασμό είναι συνώνυμη με τη γοητεία της CHANEL. Σαν ένα φόρεμα που μεταμορφώνει μια σιλουέτα με τη μαγεία της πολύπλοκης, αόρατης δομής του, η μάσκαρα NOIR ALLURE τονίζει χωρίς να φαίνεται.

Με μια μόνο εφαρμογή, βελτιώνει τις βλεφαρίδες με κάθε τρόπο. Όγκος, μέγιστο μήκος, έντονη καμπύλη και άψογη ευκρίνεια: με ένα πέρασμα, τα μάτια μεταμορφώνονται σε όλες τις διαστάσεις. Η NOIR ALLURE προσφέρει άψογο μακιγιάζ από κάθε οπτική γωνία και το εμπλουτίζει με διαχρονική αλλά μοντέρνα κομψότητα. Συγκεντρωμένη απόδοση για μια ορατή μεταμόρφωση που είναι απαλλαγμένη από επιδείξεις αλλά εντυπωσιακά αισθητή.

CHANEL5.jpeg

Μια μαλακτική φόρμουλα που τα έχει όλα

Συνδυάζοντας την πρακτικότητα με την αισθητική, συνδυάζοντας τη φινέτσα με την άνεση: η γοητεία της CHANEL δεν έχει ξεφύγει ποτέ από αυτό το ιδανικό που αντιπροσώπευε η Gabrielle Chanel. Η NOIR ALLURE ερμηνεύει εκ νέου αυτό το πρότυπο με τη μοναδική της φόρμουλα. Εξαιρετικά υψηλή απόδοση, είναι αδιάβροχη και ανθεκτική στη μεταφορά, δεν ξεφλουδίζει και γλιστράει ομαλά στις βλεφαρίδες κάνοντας τη χρήση της εύκολη και το αποτέλεσμα εντυπωσιακό. Σε συνδυασμό με ένα ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι, η ειδική του φόρμουλα προσφέρει την τέλεια ποσότητα προϊόντος με μια μόνο εφαρμογή, για τέλεια οριοθετημένες, διαχωρισμένες, βλεφαρίδες που απλώνονται.

Η μαλακτική του φόρμουλα περιλαμβάνει τρία κεριά προερχόμενα από τη φύση- κερί μέλισσας, κερί καρναούμπα και κερί ρυζιού - τα οποία ενισχύουν τον όγκο, την καμπύλη και το μήκος των βλεφαρίδων, για όψη που διαρκεί. Εμπλουτισμένη με προβιταμίνη Β5, η οποία επιλέχθηκε για τις ενυδατικές και ενισχυτικές της ιδιότητες, η μάσκαρα προστατεύει τις βλεφαρίδες σε κάθε εφαρμογή.

CHANEL6.jpeg

Ένα αντικείμενο ομορφιάς

Συνδύασε τη NOIR ALLURE με την αποκλειστική δημιουργία LES 4 OMBRES που ονομάζεται INTESITÉ και που αποκαλύπτει μια παλέτα αποτελούμενη από 4 natural αποχρώσεις.

skia.jpeg

Η νέα, περιορισμένης έκδοσης απόχρωση STYLO YEUX WATERPROOF, BLEU CARBONE, ενισχύει και τονίζει τα μάτια.