#Essentials: Οι νέες beauty αφίξεις που πρέπει να βρουν μια θέση στο νεσεσέρ σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
#Essentials: Οι νέες beauty αφίξεις που πρέπει να βρουν μια θέση στο νεσεσέρ σου

Τα ράφια των καταστημάτων ανανεώνονται, το γραφείο μας γεμίζει με νέες αφίξεις, και εμείς τις δοκιμάζουμε όλες για να σου προτείνουμε τα απαραίτητα που θα σε σώσουν τον υπόλοιπο χειμώνα.

Έχοντας αφήσει τα Χριστούγεννα πίσω μας κάμποσο καιρό τώρα (αν και προσωπικά δεν έχω ξεστολίσει), θα έλεγε κανείς ότι έχουμε ήδη αγοράσει όλα τα απαραίτητα για τον Χειμώνα. Αυτό ισχύει ως ένα βαθμό. Πήραμε ωραία παλτό και μπότες, πήραμε άρωμα, πήραμε μεταξωτές μαξιλαροθήκες (you better!), και πολλά beauty αναλώσιμα πήραμε αλλά #OMG τελείωσαν.

Το restocking των ραφιών στο μπουντουάρ μας είναι μία υπόθεση που μας αφορά κάθε μήνα σχεδόν και κάπως έτσι φτάνουμε στο θέμα μας: Με τι θα γεμίσεις τα ράφια και το νεσεσέρ σου αυτό το μήνα; Θα σου πούμε! Βλέπεις, μέρος της δουλειάς μας είναι να δοκιμάζουμε τις νέες αφίξεις και να σου μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας, και αυτό ακριβώς κάναμε τόσο καιρό.

via GIPHY

Γλυκό μύρο aka Opoponax: Είναι η πιο μυστηριώδης και sexy νότα που μπορεί να έχει ένα άρωμα

Δοκιμάζαμε τις νέες αφίξεις στον κόσμο της ομορφιάς και έχουμε πολλά, φρέσκα και απολαυστικά νέα για εσένα. Έχουμε ένα κραγιόν-κόσμημα, ένα κερί για τα φρύδια που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι και μία μάσκα μαλλιών που θα σε κάνει να ερωτευτείς το άρωμά της. Έχουμε ακόμα τα πιο χαριτωμένα patches για σπυράκια, έναν σούπερ ορό με ανανεωμένη συσκευασία, έχουμε ένα μαγικό roller προσώπου, ένα σαμπουάν που κάνει την πιτυρίδα luxurious θέμα του παρελθόντος, και ένα καθαριστικό που απλά θα λατρέψεις. Και να μην ξεχάσουμε.

Θα τα βρεις όλα με μερικά scroll παρακάτω και σε προσκαλούμε να τα δοκιμάσεις, αλλά και να μας πεις τις δικές σου εντυπώσεις. Έχουμε και λέμε…

Sliced bob λέγεται το πιο κομψό καρέ που κάνουν τα It girls φέτος τον χειμώνα

FENTY BEAUTY, FENTY ICON: REFILL LIPSTICK + CASE

.png

Δεν υπάρχει κάτι που να κάνει η Rihanna και να μην μας αρέσει, όμως αυτό το κραγιόν δεν έχει να κάνει με την αγάπη μας για την RiRi. Είναι πράγματι ένα ημι-ματ κραγιόν που μένει στα χείλη για ώρες, τα κάνει ζουμερά, έχει τέλειες αποχρώσεις και ξαναγεμίζει ώστε να βοηθάς το περιβάλλον αλλά και το budget σου.

BENEFIT COSMETICS, FLUFF UP BROW WAX FLEXIBLE BROW TEXTURIZING WAX

BENEFIT-WAX.png

Είναι ένα κρεμώδες, πολύ ελαφρύ κερί για τα φρύδια, που τα σταθεροποιεί και τα κρατά στη θέση τους χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Το χρησιμοποιείς αφού σχηματίσεις και γεμίσεις τα φρύδια σου, και μένεις ήσυχη ότι θα επιστρέψεις στο σπίτι με ακριβώς τα ίδια φρύδια που είχες όταν έφυγες.

TRULY, SUPER HEART ANTI-IMPERFECTION PATCHES

TRULY.png

Σίγουρα έχεις δει στο tiktok και στο Instagram τα πολύχρωμα patches Που φορούν οι influencers στο πρόσωπό τους. Μοιάζουν με αυτοκόλλητα και καταπολεμούν τα σπυράκια, αλλά όχι όλα. Ενώ πολλά τέτοια patches είναι απλά όμορφα, τα συγκεκριμένα περιέχουν υπεροξείδιο του βενζολίου και AHA που συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των ερεθισμών, εξομαλύνουν τις ατέλειες και μειώνουν τις φλεγμονές #guaranteed.

5 skincare προϊόντα με ρετινόλη & 5 με bakuchiol για σένα που ψάχνεις μια πιο ήπια εναλλακτική

MOROCCANOIL, INTENSE NOURISHMENT BODY BUTTER

MOROCCANOIL-INTENSE-NOURISHMENT-BODY-BUTTER.png

Απίθανα πολυτελές, απαλό βούτυρο που λιώνει κυριολεκτικά επάνω στην επιδερμίδα. Είναι εμπλουτισμένο με αντιοξειδωτικά και θρεπτικά στοιχεία ενυδάτωσης, και το άρωμά του είναι το ίδιο με το μεθυστικό άρωμα των προϊόντων MOROCCANOIL, οπότε αντιλαμβάνεσαι πόσο εθιστικό μπορεί να γίνει.

SEPHORA COLLECTION, MATTIFYING ROLLER WITH VOLCANIC POWDER

SEPHORA-ROLLER.png

Είναι ουσιαστικά μία πέτρα επάνω σε ένα στικ, αλλά θα γίνει ό, τι καλύτερο σου έχει συμβεί, ιδιαίτερα αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα. Κατασκευασμένη από 100% φυσική ηφαιστειακή σκόνη, η πέτρα του roller απορροφά άμεσα την περίσσεια σμήγματος από όλες τις περιοχές του προσώπου #epic!

KERASTASE, SYMBIOSE ΑΝΤΙΠΙΤΥΡΙΔΙΚΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΛΙΠΑΡΟ ΤΡΙΧΩΤΟ

kerastase-pitirida.png

Η πιτυρίδα μπορεί να είναι ένα θέμα taboo, και να συνοδεύεται από φαρμακευτικά σαμπουάν που δεν προσφέρουν καμία απόλαυση (ούτε και πολυτέλεια), αλλά όλα αυτά θα αλλάξουν. Η Kérastase βλέπεις ανέλαβε δράση ενάντια στην πιτυρίδα, και έκανε την καταπολέμησή της μία luxurious υπόθεση, με εγγυημένο αποτέλεσμα.

MAC, HYPER REAL FRESH CANVAS CLEANSING OIL

mac-oil.png

H MAC έχει επαγγελματικού επιπέδου προϊόντα μακιγιάζ και τα προϊόντα ντεμακιγιάζ και καθαρισμού που χρειαζόμαστε για να τα αφαιρέσουμε. Το νέο λάδι καθαρισμού που μόλις κυκλοφόρησε μάλιστα, είναι τόσο μεταξένιο και απολαυστικό που το χρησιμοποιούμε πρωί και βράδυ, ακόμα και τις ημέρες που δεν έχει αγγίξει ούτε πούδρα το πρόσωπό μας.

LANCÔME, ADVANCED GÉNIFIQUE SERUM BEARBRICK

lancome-oros.png

Τον legendary –πλέον- ορό της Lancôme τον ξέρεις και τον λατρεύεις ήδη. Τώρα θα λατρέψεις και την συσκευασία του, γιατί το brand συνεργάστηκε με τα Bearbricks και στόλισε το μπουκάλι του ορού με το πιο όμορφο αρκουδάκι. Τέλεια προσθήκη για το μπουντουάρ σου, που θα σε κάνει να χαμογελάς3 λίγο πιο πλατιά όποτε τον φοράς.

10 primers για ματ αποτέλεσμα όσο λιπαρή επιδερμίδα κι αν έχεις